Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Kern Hansen

Alonso storroser Kimmich

Ifølge den tidligere Bayern München-spiller Xabi Alonso er der ikke noget hold i verden, som Champions League-vinderen Joshua Kimmich ikke kan spille på.
Joshua Kimmich er vokset markant med opgaven i den sydtyske storklub Bayern München, der for en uge siden vandt Europas fineste klubturnering Champions League. Da Phillip Lahm valgte at stoppe karrieren i 2017, var der formentlig mange Bayern München-fans som kunne være bekymret for om en optimal erstatning egentlig var mulig for klubben, men det har sidenhen vist sig, at løsningen på denne udfordring allerede var i klubben. Joshua Kimmich er blevet en vital del af det enormt succesrige Bayern München-mandskab, der er under ledelse af succestræneren Hansi Flick, og den tyske højreback får da også store ord med på vejen af ingen ringere end den tidligere Bayern München-midtbanespiller Xabi Alonso.

- Han har lært utroligt hurtigt. Han har fundet sin rolle på holdet, og er blevet modnet. Han er nu på et niveau, hvor han kan spille for alle hold i verden, udtaler Xabi Alonso til Bundesliga.com, og slår fast, at Bayern München uden tvivl har været medvirkende til at udvikle en af fremtidens og nutidens bedste højrebacks.

25-årige Kimmich kom til Bayern München i sommeren 2015 fra en anden traditionsklub, Stuttgart, og allerede fra start af fik Kimmich godt med spilletid i storklubben. Siden da kan tyskeren glæde sig over at have spillet 222 kampe for Tysklands mest vindende klub gennem tiderne, og Kimmich har ovenikøbet lavet 24 mål og 57 assists fra sin foretrukne position på højrebacken.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER