Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Barcelona betaler dyrt for ny træner

Ifølge ”La Vanguardia” skal FC Barcelona betale mange millioner kroner for at hive Ronald Koeman ud af rollen som hollandsk landstræner og ind på Camp Nou.
Corona-situationen, et udskudt EM og et trænerskifte kan komme til at koste FC Barcelona millioner. I november 2019 afslørede den nyudnævnte FC Barcelona-træner Ronald Koeman, at han havde en klausul i sin kontrakt med det hollandske fodboldforbund, der gør, at han kvit og frit kan forlade jobbet som hollandske landstræner til fordel for Barça.

Det lyder alt sammen meget godt for det hårdt pressede catalanske mandskab, der mandag fyrede Quique Setién efter 8-2-nederlaget til Bayern München. Men ifølge den spanske avis ”La Vanguardia,” kommer FC Barcelona alligevel til at betale dyrt for den nye hollandske træner.

I klausulen står der, at Ronald Koeman er fri til at forlade det hollandske landshold til fordel for Barça, men først EFTER Euro 2020. Men på grund af Corona-pandemien er EM-slutrunden blevet udskudt til næste sommer, og derfor kan klausulen ikke aktiveres.

Det betyder, at FC Barcelona skal lægge op mod 40 millioner kroner for at købe hollænderen fri.

Ronald Koeman spillede selv 254 kampe i blaugrana-trøjen i perioden 1989-1995. Han har foruden det hollandske landshold trænet La Liga-rivalerne Valencia og Premier League-klubberne Southampton og Everton.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER