Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Simon Lindgren

Premier League-klubbernes kamp om Europa

Premier League-klubberne går ind i sidste spillerunde, hvor der stadig er masser at spille om.
Selvom kampen om Premier League-trofæet er blevet afgjort, så er der stadig masser at spille om i den bedste engelske række. Lørdag eftermiddag går sidste spillerunde i gang i Premier League og der er en del hold, der stadig har en masse at spille for.

Kampen om Champions League:

I Premier League er det de fire bedste hold i ligaen, der kvalificerer sig til Champions Leagues gruppespil. Der er allerede sikkert, at både Liverpool og Manchester City skal spille med i næste sæsons udgave af Champions League. På Premier League’s sidste spilledag skal de sidste to deltagere findes, og kampen står mellem tre klubber. Manchester United, Chelsea og Leicester kan alle stadig nå de to sidste pladser, der giver adgang til det forjættede land.

Manchester united skal møde Leicester på udebane, mens Chelsea får besøg af Wolverhampton. Leicester er tvunget til at vinde for at være sikre på at kunne deltage i Champions League efter sommerferien. Manchester United behøver blot et uafgjort resultat. Chelsea skal bruge en sejr for at være 100 % sikre på at ende blandt de fire bedste.

Der er lige nu kun et enkelt point, der adskiller de tre hold:

3. Manchester United (63 point).

4. Chelsea (63 point).

5. Leicester (62 point).


Kampen om Europa League:

Kampen om Europa League-pladserne er bestemt heller ikke afgjort. Lige nu bliver de adgangsgivende pladser indtaget af Leicester og Wolverhampton. Leicester er sikret minimum en femteplads medmindre, at Wolverhampton laver 15 mål i deres kamp mod Chelsea. Sjettepladsen, som Wolverhampton lige nu befinder sig på, er bestemt ikke afgjort. For lige i hælene af Wolves ligger tottenham med kun et point op til sjettepladsen. Wolverhampton skal som sagt på en svær opgave ude mod Chelsea, mens Tottenham skal en tur til Crystal Palace.

5. Leicester (62 point).

6. Wolverhampton (59 point.).

7. Tottenham (58 point).

Der er dog en mulighed for at syvendepladsen kan komme med i Europa League. Det afhænger dog af resultatet af FA Cup-finalen mellem Manchester City og Arsenal. Hvis City vinder giver det en kval-plads til syvendepladsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER