Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Italien: Serie A
FT
1 - 4
(0 - 1)
Lecce
Milan
M. Mancosu (54)
S. Castillejo (26), G. Bonaventura (55), A. Rebić (57), R. Leão (72)
StillingReferat
Daniel Fisker

Overlegne AC Milan slår bundhold

Bundholdet Lecce skød mest af alt med løst krudt, da AC Milan mandag aften var på besøg.
Det er mere end 14 år siden, at Lecce sidst slog AC Milan på hjemmebane. Det var tydeligt i aftenen kamp, hvor værterne ellers var hurtigst ude af starthullerne. Det var dog favoritterne fra Milano, som – efter en lang række chancer – kom først på måltavlen.

Hakan Calhanoglu sendte et godt, lavt indlæg ind foran Lecces målfelt, hvor Samu Castillejo var i stand til at gøre sig så bred, at han kunne sende det hårde indlæg i netmaskerne bag Lecce-målmanden Gabriel.

Umiddelbart efter gæsternes føringsmål måtte den danske AC Milan-forsvarer Simon Kjær bide i græsset og modtage behandling, efter han – og særligt hans knæ – havde fået en hård medfart af Lecce-midtbanespilleren Riccardo Saponara.

Danskeren var i første omgang i stand til at spille videre, men godt og vel ti minutter senere var kampen slut for Simon Kjær, som måtte lade sig udskifte med noget, der lignede en knæskade.

Umiddelbart inden danskerens udskiftning formåede Lecce at få bolden i netmaskerne, men en VAR-dom underkendte udligningen, fordi Biagio Meccariello var offside, da han udnyttede et ellers dårligt Lecce-hjørnespark.

Lecce, som inden aftenens kamp havde spillet syv af de seneste ti hjemmebanekampe mod AC Milan uafgjort, kom på pointkurs, da der var spillet godt og vel ti minutter af anden halvleg. Her udnyttede anføreren Marco Mancosu muligheden fra 11-meterpletten.

Lecce var dog ikke engang på pointkurs i et minut, før Giacomo Bonaventura – takket være et skud fra Canhanoglu og en andenbold – kunne sende AC Milan på sejrskurs. Herefter gik der kun yderligere to minutter, før en velspillende Ante Rebic tilsyneladende lukkede kampen til AC Milans fordel.

Det sidste søm blev banket i Lecces kiste efter 72 minutters spil, hvor den nyligt indskiftede Rafael Leao scorede kampens sidste mål og sikrede ”I Rossoneri” en sikker og velfortjent sejr uden de store bump på vejen.

Lecce – AC Milan: 1-4 (0-1)
0-1: S. Castillejo (26’)
1-1: M. Mancosu (straffe) (54’)
1-2: G. Bonaventura (55’)
1-3: A. Rebic (57’)
1-4: R. Leao (72’)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER