Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Fodbold og træning

Fem gode råd til, hvordan du undgår skader, når du spiller fodbold i hverdagen.
Fodbold er en populær sport i Danmark. Det er en sport, hvor du får den nødvendige motion til at holde din krop sund og rask, mens du samtidig kan arbejde sammen med og nyde tiden med dine venner på banen. Dog er det vigtigt, at du tage rhensyn til din krop, når du spiller, og derfor får du i denne artikel fem gode råd til, hvordan du kan undgå sportsskader, når du spiller fodbold i hverdagen. Det er for eksempel vigtigt for din krop, at du restituere hver anden dag, altså at du ikke spiller, og her kan du passende finde vejen til de mange live casioner hos CasinoTop på nettet. Her kan du finder underholdning til flere timer med dine favoritspil, hvor der er sat fokus på god kvalitet og sjove oplevelser.


Start langsomt træningen op
Når du skal undgå skader, så er det vigtigt, at du starter din fodboldtræning langsomt op. Dette kan gøre på flere forskellige måder, men en metode er, at du træner fodbold en gang om ugen, og du så har en kamp senere hen. Dette gør, at du udelukkende er på banen et par gange om ugen, så du ikke overbelaster dine muskelgrupper. Du kan derefter langsomt starte op med flere dage i ugen, som du kommer længere hen i din træning, hvor du til sidst kan holde til at skulle træne hver eneste dag, skulle dette blive nødvendigt. Dog er reglen, at du langsomt træner dig op til denne stamina, da du ellers kan ødelægge din krop.


Hav det rigtige udstyr
Når du skal passe på din krop på banen, så er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr til opgaven. Dette betyder, at du har de rigtige fodboldstøvler, som kan give dig den støtte og affjedring, som du har brug for, når du skal skyde til bolden på banen. Her er det en god ide at tale med nogle professionelle, som ved, hvad du har brug for. Der findes mange forskellige typer på markedet, og det kan være ødelæggende for din krop, hvis du ikke får fat i et par støvler, som passer til dig og dine behov.


Træn med en makker
Vil du gerne undgå skader, så er det vigtigt, at du træner med en makker ud over den almindelige træning med dit hold. Dette betyder nemlig, at i har muligheden for at finde fejl i hinandens teknik, mens i spiller sammen, så i kan rette op på de fejl, som der måtte være. Når du eliminerer dine tekniske fejl, så mindsker du også risikoen for at få skader, og det er derfor en god ide, at du sætter tid af til at kunne gennemgå dine evner med en kammerat på banen eller i hjemmet. Her er det specielt en god ide, at du finder en holdkammerat, som er enten lige så god eller bedre end dig til de forskellige øvelser og finter. På denne måde sikrer du dig, at du får de bedste råd til, hvordan du kan blive bedre.


Træn alene ved siden af din træning
Vil du gerne undgå skader, når du spiller på banen med dine holdkammerater, så er det vigtigt, at du ikke udelukkende er aktiv på fodboldbanen. Det er vigtigt, at du også træner alene, og her er det en god ide, at du for eksempel træner din kondition gennem løb eller cykling, eller at du træner din muskulatur, så du har stærkere muskler til dine kampe, når du skal skyde til bolden. Når du gør dette, så mindsker du risikoen for skader, da du har et bedre greb om din krop og dens kunnen, hvilket mindsker risikoen for, at du overbelaster den. Her er det specielt vigtigt at huske på, at jo flere forskellige typer af træning, som du udsætter din krop for, jo mere tunet bliver den, da du træner flere forskellige muskelgrupper.


Husk udstrækning
Når du skal undgå skader, så er det vigtigt, at du sætter tid af til, at du kan strække ud efter træning og kamp. Når du gør dette, så sikrer du dig, at du har bedre kontrol over din krop, mens du samtidig giver dine muskler en chance for at blive mere elastiske, hvilket kan redde dem, når du skal spille på banen, og du ender i forskellige krævende positioner på grund af svære skud. Når du strækker ud, så er det vigtigt, at du tager dig tiden til at gøre det ordentligt. Her det en god tommelfingerregel, at du i en udstrækningsøvelse, strækker dig så langt du kan i 20 sekunder, og du efterfølgende presser dig lidt længere i 15 sekunder. På denne måde får du mest ud af din udstrækning, og du gør det ikke for hurtigt eller for overfladisk til, at det ikke har en effekt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER