Simon Lindgren

Spansk keeper nyder tilværelsen i Liverpool

Liverpools reservemålmand Adrian kunne måske have skiftet til Real Betis i sommer, men endte i stedet hos de engelske titelaspiranter fra Liverpool.
Det kører på skinner for Liverpool. Sidste sæson vandt klubben Champions League og i denne sæson ligner holdet de kommende engelske mestre. Med 25 point ned til andenpladsen skal der ske et mindre mirakel, hvis Liverpool ikke løfter Premier League-trofæet, når sæsonen er slut. Spillerne i klubben virker til at være glade og selvom den spanske reservemålmand Adrian ikke har spillet mange kampe i indeværende sæson, så har han udtalt, at han nyder at være i klubben.

- Lige nu vil jeg ikke ændre noget. Jeg nyder denne smukke tid i Liverpool, fortæller Adrian til Radio Sevilla.

Adrian har i indeværende sæson dog kun spillet 11 Premier League-kampe siden han kom til klubben i sommeren 2019 efter fem sæsoner i London-klubben West Ham. Før den 33 årige målmand skiftede til West Ham tørnede han ud for Sevilla-klubben Real Betis. Netop Real Betis var også en mulighed i sommer.

- I sommer var jeg gratis, og der var en mulighed for at skifte til Betis, men den forsvandt.

Den spanske målmand fik da også sin fodboldopvækst i Real Betis, hvor han har spillet både ungdoms- og seniorfodbold siden 1998 indtil hans skifte til West Ham i 2013.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER