Fodbold nyheder

Agent om Bale:
Han slutter måske i Real Madrid

Af Daniel Fisker

Selvom Gareth Bale tilsyneladende har været persona non grata i Real Madrid, så kan hans agent ikke se, hvorfor waliseren ikke skulle slutte sin karriere i den spanske hovedstadsklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gareth Bale bragte sig selv på kollisionskurs med Real Madrid og klubbens fans, da han på det walisiske landshold slog fast, at han prioriterer Wales og sit golfspil over den spanske hovedstadsklub.

Det satte gang for alvor i transferrygterne, da Bale kom i uføre hos ”Los Blancos”. Derudover var waliseren snublende tæt på at skifte til kinesiske Jiangsu Suning sidste år.

Bale har til sommer tilbragt syv år i Real Madrid, siden han skiftede fra Tottenham. Selvom de syv år ikke ligefrem har været en dans på roser, så understreger Bales agent Jonathan Barnett, at waliseren er tilfreds i Madrid.

- Han har en rigtig fin livsstil. Jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle forestille sig at slutte karrieren i Madrid, udtaler Jonathan Barnett ifølge Yahoo.

- Som jeg altid har sagt, så er han ret glad i Madrid. Det er det liv, han ønsker at leve.

- Finansielt ønsker han ikke mere resten af sit liv – heller ikke for hans børn og børnebørn.

- Han har vundet næsten alt i verden – bortset var VM, men han spiller uheldigvis for Wales, så visse ting er ikke op til ham. Han har vundet alt andet.

Mens Bale har været persona non grata på Santiago Bernabeu, har rygterne sendt den 30-årige kantspiller tilbage til Premier League, men hans agent mener ikke, at Bale har lyst til at vende tilbage til Tottenham – eller en anden Premier League-klub – i øjeblikket.

- At komme tilbage og spille i Premier League ville være utroligt. Det ville være stort, men jeg tror ikke, at han ønsker at vende tilbage i øjeblikket.

- Han er ret glad i Real Madrid. Jeg har ingen idé om, hvor meget han er værd. Hans løn er ret høj. Det er også vigtigt for ham, hvor han ønsker at tage hen.

Gareth Bale står i øjeblikket noteret for 249 kampe for Real Madrid, hvilket har resulteret i 105 mål og 67 assists.

Mere om Gareth Bale

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik