Fodbold nyheder

Dortmund-stjernefrø kan få startdebut i weekenden

Af Frederik T. Sørensen

Det unge stjernefrø ser ud til at få rykket den planlagte startdebut med en uge.

Article image
Ritzau-Scanpix

Borussia Dortmund sidder i denne tid på en af de mest talentfulde trupper i europæisk fodbold. Erling Håland, Jadon Sancho, Julian Brandt og Giovanni Reyna er alle lysende eksempler på, at Dortmund går en lys fremtid i møde, hvis de formår at holde på de største navne.

Den blot 17-årige Giovanni Reyna er måske det mest ukendte navn af de fire, men ikke desto mindre har den amerikanske u-landsholdsspiller allerede optrådt elleve gange for Dortmunds førstehold.

Karrierens hidtil største oplevelse skulle have været i sidste weekend, da Reyna var blevet udvalgt af Dortmund-træner Lucien Favre til at starte inde i rivalopgøret mod Schalke 04, hvilket ville have været talentets første optræden fra start.

En skade i opvarmningen op til kampen betød dog, at det blev Thorgan Hazard og ikke Reyna, der fik en plads i startelleveren. Reyna kunne fra bænken i stedet se afløseren Hazard score i en sikker 4-0-sejr over ærkerivalerne.

Skaden var dog ikke værre end, at Reyna igen får chancen, når Dortmund skal spille mod Wolfsburg på lørdag. Han er nemlig blevet udtaget af Favre, der dog ikke lover for meget:

- Vi må vente og se. Han har kun trænet i går (torsdag, red.), og det var en let session, udtalte Favre ifølge NBC Sports.

Dortmund skal igennem et svært program den næste uges tid, da både Wolfsburg, Bayern München og Paderborn venter i løbet af otte dage.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik