Christian Bang Jensen

Dybala sender imødekommende besked mod Pogba

Midt i rygterne, der forbinder Manchester United-stjernen Paul Pogba med en tilbagevenden til Torino, sender Paulo Dybala en kærlig hilsen til sin tidligere - og måske kommende holdkammerat.
Franske Paul Pogba går ind i det sidste år af sin kontrakt med Manchester United. En periode som har budt på få opture og mange nedture. Midtbanespilleren har ofte virket frustreret over klubben og tilværelsen i Manchester, hvilket har holdt gang i et rygtebål, hvor de største og varmeste flammer er kommet fra Real Madrid og stjernens tidligere klub Juventus.

I et interview til det europæiske fodboldforbund, UEFAs, hjemmeside, har den netop raskmeldte Juventus-stjerne Paulo Dybala pustet til flammerne og til rygterne om en tilbagevende til Torino for den franske verdensmester.

Det skete da Paulo Dybala viste sin samling af byttede kamptrøje frem i et videointerview, hvor specielt én trøje stod argentineren nær. En rød trøje han erhvervede sig i oktober 2018, efter Juventus havde mødt og slået Manchester United 1-0 på Old Traford med Paulo Dybala som "match winner."

- Jeg kan naturligvis ikke undgå en trøje som denne. Den kommer fra Manchester, min ven Paul, som jeg beundrer som menneske og endda mere end som fodboldspiller. Jeg havde chancen for at dele gode stunder med ham, og forhåbentlig kan jeg gentage det en dag, fortalte Dybala, der blev meldt rask torsdag efter længere tids problemer med coronasygdommen.

Den 27-årige Paul Pogba har som et pendul svinget frem og tilbage mellem ”De Røde Djævle” fra England og ”Den Gamle Dame” i Italien. I 2012 skiftede franskmanden til Juventus, da han som ungdomsspiller ikke måtte komme på Sir Alex Fergusons førstehold i Manchester. Her blev han til den verdensklasse spiller, som vi kender i dag, og i 2016 blev han solgt tilbage til Manchester United for et rekordbeløb.

Og hvem ved? Måske svinger pendulet tilbage til Torino og Juventus til sommer eller ved kontraktens udløb i 2021.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER