Troels Drasbech

Rooney: Han var længder bedre end dem alle

Rooney var dybt imponeret over den nu 27-årige englænder.
Manchester United-koryfæet Wayne Rooney har i en klumme til avisen Sunday Times indrømmet, at han vurderede den tidligere United-spiller Ravel Morrison som et større talent end Paul Pogba, da de førnævnte som unge talenter spillede for Manchester-klubben. Det skriver AS.

Morrison og Pogba ankom til klubbens akademi i 2009, men har efterfølgende opnået vidt forskellige milepæle i deres respektive karrierer. Pogba er blevet verdensmester og haft en vigtig rolle for Juventus samt United, hvor Morrison har sine 24 kampe for West Ham som største bedrift sidenhen. Rooney mener dog, at historien kunne have været komplet anderledes for Morrison:

- Jeg kan huske, at Ravel Morrison besad alle de nødvendige kvaliteter. Han lavede tunnel på Nemanja Vidic tre gange på et minut i et træningspas, men han havde problemer med sin livsstil, og i miljøet han begik sig. I denne periode så jeg spillere som Paul Pogba, Jesse Lingard og andre slå igennem men Ravel var længder bedre end dem alle.

- Han er et bevis på, at man ikke kan undslippe faktummet, at der er retningslinjer, som en spiller må følge i professionel fodbold. Gary Neville var ikke en fantastisk fodboldspiller, men han arbejdede hårdt hvert minut af hver eneste træning og udnyttede det han kunne til fulde, skrev Rooney i sin klumme om det spildte talent.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER