Torsten Brix

Leaving New York - never easy

Tidligere FCN-keeper valgte at blive i USA, hvor corona virkelig rammer…
- Det er en fuldstændig ekstrem tid, vi lever i. Vi er begge rystede over, hvor meget en virus kan forandre verden så hurtigt. Og hvordan verden pludselig kan stå stille. Vi overvejede til sidste øjeblik at tage hjem til Danmark, mens vi stadig kunne, men blev hurtigt enige om, at der skulle vi jo alligevel leve i isolation, og risikoen ved at blive smittet på et fly, i en lufthavn, på vej til lufthavnen i en Uber, whatever, den var der og var stor. Så hellere holde ud i New York…

Sådan siger den tidligere FCN-målmand David Jensen i dagens udgave af Politiken. Han forlod FCN i 2016 og via et skidt ophold i Utrecht er han kommet til New York. Her er han for tiden voldsomt ramt af corona-virussen, men forsøger at holde sig i form – hjemme i stuen – efter en god start i MLS-ligaen.

- Det har været megafedt at få det selvtillidsboost tilbage igen, som jeg kan bruge nu fremadrettet efter en rigtig hård og frustrerende sidste tid i FC Utrecht. Når denne svære tid er overstået, så kører vi på igen og kigger fremad. Jeg er så klar og sulten på at give den gas her i New York. De har et kæmpe setup på og uden for banen og rigtig gode mennesker i og omkring klubben.

- Træning foregår nogle gange om ugen virtuelt med holdet, hvor vi har fået udstyr hjem i form af TRX, forskellige bånd, en fodbold og en spinningcykel. Så der kan være gange, hvor den fysiske træner siger, at vi skal rydde hele vores stue og lave boldøvelser i form af vendinger, hurtige fødder gennem kegler eller jonglere 50 gange. Altså, det er meget specielt at træne på den måde hjemme i stuen, men man stopper lige efter hver træning og tænker, at man faktisk fik sved på panden, og det var fint rent fysisk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER