Fodbold nyheder

Første klub i landet:
FCK går ned i løn

Af Mike Hjulmand

FC Købehavn meddeler at spillertrup, trænerstab og den sportslige ledelse går 20 procent ned i løn de næste to måneder.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den sportslige ledelse, trænerstaben og spillertruppen i FC København har alle valgt at gå 20 procent ned i løn fra i dag og de næste to måneder frem, det skriver klubben på sin hjemmeside tirsdag morgen.

- Vi sætter stor pris på, at spillerne og den sportslige ledelse i klubben har valgt det her skridt for at give klubben bedre og mere bæredygtige forudsætninger i en vanskelig periode. Det viser, at vi står sammen om at komme sikkert igennem en kritisk situation og stå stærkere på den anden side, siger bestyrelsesformand Bo Rygaard til fck.dk.

FCK melder, at beslutningen om at gå 20 procent ned i løn, er taget i samråd med klubbens hovedaktionærer og bestyrelsesformand. Spillerne i FC København har ønsket at hjælpe klubben med det der var muligt, fortæller anfører Carlos Zeca til klubbens hjemmeside.

- Det er et privilegium at spille i en klub som FCK, hvor alt er lagt til rette for at vi kan præstere. Vi kan ikke løse denne svære situation, men vi kan komme med vores bidrag til, at alle oplever, at vi står sammen i FCK, lyder det fra Zeca.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik