Fodbold nyheder

Barcelona-anførere diskuterer lønnedskæringer

Af Christian Bang Jensen

Anførere fra FC Barcelonas forskellige professionelle hold diskuterer i øjeblikket klubbens forslag om at skære lønnen, indtil Coronakarantænen i Spanien er ophævet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Anførerne i FC Barcelonas forskellige professionelle afdelinger drøfter i øjeblikket, hvorvidt de skal acceptere klubbens forslag, om en betydelig lønnedskræring under Coronakarantænen. Det skriver avisen AS onsdag.

Betingelserne indebærer, at de profesionelle spillere på alle FC Barcelonas hold tager lønnedskæringer fra 14. marts til ophævelsen af den spanske coronakarantæne. Derefter vil spillere igen få den løn, der er anført i deres kontrakter.

Til at diskutere sagen om, hvorvidt alle ansatte i de professionelle afdelinger skal tage en lønnedgang sidder anførerne på tværs af FC Barcelonas professionelle afdelinger, herunder fodboldholdet, hvor Leonel Messi er anfører, kvindeholdet, basketball-, håndbold-, futsal- og rullehockeyholdet.

FC Barcelona bruger i sæsonen 2019/20 over 3,5 milliarder kroner på lønninger til de professionelle afdelinger, hvilet svarer til 49 procent af det samlede budget.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik