Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Rivaldo udpeger de bedste Premier League-brassere

Den brasilianske legende Rivaldo har i sin egenskab af Betfair-ambassadør udpeget de tre bedste brasilianere i Premier League.
Premier League er befolket af mange brasilianere i øjeblikket. Derfor kan det være svært, at udpege de tre bedste af slagsen. Rivaldo, som ikke nåede at spille i Premier League, har ikke desto mindre gjort et forsøg på at udpege de bedste tre – eller rettere sagt fire – bedste landsmænd i Premier League.

- Hvis man tænker på brasilianske spillere i engelsk fodbold, så kan jeg ikke undgå at nævne tre spillere fra de to topklubber i Premier League, udtaler Rivaldo ifølge Betfair.

- For mig er Alisson en distinkt målmand. Han er højest pålidelig og i stand til at præge hans forsvarsspillere med masser af selvtillid. Måske kunne ”The Reds” have nået kvartfinalerne i Champions League, hvis han havde spillet mod Atlético Madrid på Anfield.

- Jeg er nødt til at fremhæve Roberto Firmino – også fra Liverpool – som fortsætter med at brillere kamp efter kamp. Han bidrager med mål og mange assists.

- Sidst men ikke mindst er jeg nødt til at fremhæve Gabriel Jesus for hans indsats i Manchester City. Han scorer mange mål. Nogle af dem er afgørende såsom det mål, han scorede mod Real Madrid på Bernabeu. Han er ved at blive en vigtig del af Pep Guardiolas system.

- Derudover er de alle tre vigtige spillere på det brasilianske landshold, hvor de spiller fast for landstræner Tite.

- Selvfølgelig er der mange andre gode brasilianere, som gør det godt i Premier League. Jeg ville inkludere Lucas Moura, hvis der var plads til en til.

47-årige Rivaldo startede tog hul på sin trænerkarriere i juli 2019, hvor han overtog tøjlerne i den marokkanske klub SC Chabab Mohammedia.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER