Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Lækkert udstyr

Automatiseret og elektronisk udstyr, der gør hverdagen nemmere
Elektronikken kommer til at blive mere og mere integreret i vores liv. Så simpelt kan vores verden i virkeligheden ridses op, når man tænker på den udvikling indenfor automatik og elektronik, der har været i de seneste mange år. Alle vores ting bliver smartere, som de bliver koblet op til internettet, og man kan f.eks. se, hvad der er i køleskabet, mens man handler ind. Mange er ikke helt trygge ved det større fokus på elektronik i vores hverdag, men faktum er, at det er kommet for at blive - og at mange af vores hverdagsaktiviteter er nemmere end nogensinde.


Elektronik fra køkkenet og til soveværelset
Overalt i vores hjem er der eksempler på smart elektronik og automatik, der gør hverdagen lettere. Hvis man starter med det basale, så er der automatiske ventilationssystemer, som holder indeklimaet godt, og der er smarte løsninger i køkkenet, som gør alt fra madlavning til opvask meget lettere. Her er alt fra smarte køleskabe til intelligente komfurer med til at gøre hverdagen nemmere for hver dag, der går, og selv i soveværelset går udviklingen også denne vej.

Selv det mest aktive sexliv skal efterhånden spices lidt om med forskellige, elektroniske dimser til det ene og til det andet - og det fylder soveværelset med en masse ny teknologi. Som kvinde kan man f.eks. prøve en Magic Wand, når man skal have en hyggelig stund for sig selv, og herudover er der mange andre effekter, som vist ikke behøver nærmere beskrivelse her. Har man ikke gjort brug af en Magic Wand endnu, så er der garanteret noget andet elektronik, der gør soveværelset smartere - f.eks. har mange danskere en smart fladskærm hængende på væggen. Hverdagen bliver smartere indenfor alle verdener i hjemmet, og der er intet, der tyder på, at udviklingen skulle gå i stå på den front.


Robotterne kommer
En anden front, hvor automatikken virkelig har fået stor indflydelse på vores daglige liv, er gennem robotterne i hjemmet - og i haven. Der findes robotstøvsugere, der kan holde hjemmet rent, mens vi selv er på arbejde, og der findes robotplæneklippere, der holder haven i skak, når vi ikke selv gider. De smarte robotter er med til at overtage en lang række af de gentagne og kedelige aktiviteter, som hverdagen ofte byder på, og der er ingen tvivl om, at robotter først lige er kommet i gang.

Man ser f.eks. også udviklingen indenfor bilernes verden, hvor førerløse, automatiserede biler og busser er begyndt at vinde indpas. Om end denne teknologi skal tilpasses for virkelig at gøre indtog i vores verden, så er det fremtiden, og danskerne er klar til denne udvikling.


Internettet er den nye handelsplads
Ét sidste punkt, hvor man virkelig mærker teknologiens indtog i Danmark, er på internethandlen, der er eksploderet de sidste 10 år. Danskerne handler mere og mere på nettet, og nethandel er moderne indenfor alle brancher; fra Lovebuddy med fokus på voksent legetøj til Coolshop, der sælger alt mellem himmel og jord. Der er ingen tvivl om, at fremtiden ser mørk og dyster ud for detailbutikkerne, og nethandel vil blive mere og mere udbredt også fremover.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER