Fodbold nyheder

Ros fra rival:
Fernandes er en forrygende spiller

Af Thomas Ræbild Poulsen

Bernardo Silva er særdeles imponeret over landsmanden Bruno Fernandes, fortæller han til Sport 360.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bruno Fernandes har haft en forrygende start i Manchester United, og klubben har ikke tabt siden portugiseren er kommet til klubben. Det overrasker dog ikke hans landsmand Bernardo Silva, der til dagligt spiller for ”De Røde Djævles” største rivaler.

- Jeg er ikke overrasket over, hvor godt han er startet, da han er en forrygende spiller, fortæller Bernardo Silva til Sport 360.

- Hans kvaliteter? Han arbejder godt, han er intelligent, og så er han en spiller, der er god til at komme i boksen, score mål og laver mange oplæg. Han er en afgørende spiller, og det har han vist i hans første uger.

Bruno Fernandes har spillet syv kampe for de rødblusede, hvor han har fået netmaskerne til at blafre tre gange, mens han har lavet to assists, og Bernardo Silva glæder sig også over hans start:

- Jeg er glad på hans vegne, at han har fået en god start. Han spurgte mig om Manchester, og jeg sagde, det jeg troede var rigtigt, fortæller City-spilleren og uddyber:

- Jeg er glad for ham, fordi han er en ven, men jeg vil ikke have ham til at vinde i morgen. Jeg vil selvfølgelig slå ham.

De to Manchester klubben tørner sammen kl. 17.30 i morgen på Old Trafford.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik