Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Besøg de stolte fodboldnationer

Fodbold og rejse…
Det har aldrig været nemmere at besøge de store fodboldnationer, for at se en fodboldkamp. I dag er det blevet langt nemmere at få fat i billetter, end det var før i tiden. Så hvis du drømmer om at besøge de stolte fodboldlande, opleve verdens største klubber og se de bedste spillere i verden, skal du læse videre her. En fodboldrejse er selvfølgelig ikke gratis, da man både skal medregne transport, overnatning, forbrug og selve billetten. Derfor kunne et forbrugslånvære aktuel, hvis du ønsker at tage af sted på din drømmerejse til fodboldens tunge nationer.

Hvor er det bedst at se fodbold?

Det er svært at sige, hvor det er bedst at se fodbold. Hvis man har et tilhørsforhold til en klub, er det oplagte valg at se dem spille. Men hvis man bare er en neutral beundrer af fodbold, er det straks en større beslutning, der skal tages.

De to mest populære destinationer er henholdsvis England og Spanien. England er særlig populær på grund af deres fodboldkultur med tætpakkede pubber, fællessang og lokale, inkarnerede fans. Ydermere er England hjemsted for Manchester United og Liverpool, som er de to klubber i Danmark, som har de suverænt største fanbaser.

Hvis man vælger at tage til Spanien, er det højst sandsynligt for at se enten FC Barcelona eller Real Madrid, som er de to største klubber i verden. Mange neutrale fodboldtilhængere tager til Barcelona for udelukkende at opleve Lionel Messi, hvilket man heller ikke kan klandre folk for.

Den italienske liga, Serie A, er ikke så populær, som den var før i tiden, men med tilgangen af Cristiano Ronaldo er dens popularitet vendt en smule tilbage.

En lidt undervurderet mulighed er at tage til Tyskland, da de også er en meget stolt fodboldnation. Tyske stadions er altid garanti for underholdning, fadøl og højlydte fans.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER