Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Liverpool og mesterskabet

Hvad skal der til før at Liverpool vinder Premier ligaen?
I år er det Liverpools år! Det har man hørt mange gange, men hvad skal der til i 2020 før at Liverpool kan tage sejren? Fornyligt vandt de en 2-0 sejr over Manchester United og med 16 point er de i toppen af Premier ligaen. I løbet af de sidste 30 år har Liver pool været i en ”lige ved og næsten” situation, hvor de desværre er snublet undervejs. 2020 kan meget vel blive året hvor Liverpool gør comeback og tager fusen på alle og fans er ellevilde! Udnyt denne mulighed og anvend dette websted til at få adgang til nogle af de allerbedste odds i branchen.

BBC sport har kørt tallene igennem maskineriet og mens Liverpool naturligvis skal fortsætte med at vinde deres kampe, så er det også vigtigt at Manchester City er uheldige i år. Liverpool har i øjeblikket en imponerende point-ratio per kamp på 2.9 mod Manchester City´s 2.08. Hvis Liverpool vinder over Everton d. 14 marts, så kan de forøge deres forspring med 23 eller 25 point og med kun 24 points tilbage at spille om, så er holdet langt foran konkurrenterne. Sidste år havde Liverpool hele 9 sejre i træk, men et ærgerligt uafgjort resultat medførte at Manchester City vandt med kun 1 point! Følg med i spændingen på Danmarks bedste fodboldside!


Hvad er det tidligste tidspunkt hvor en sikker sejr kan blive udråbt?
Det kommer selvfølgelig an på mange ting, men titlen kan faktisk allerede være i hus d. 29 februar hvis Liverpool vinder over Watford. Det kræver dog at Liverpool vinder alle deres kampe og at Manchester City ligeledes taber alle deres kampe – hvilket virker usandsynligt. Selv hvis Manchester City skulle gå hen og tabe de næste 5 kampe, så bliver det stadigvæk et tæt kapløb om titlen. Liverpool kan dog trøste sig med at 10 sejre i de resterende 16 kampe sandsynligvis vil kunne sikre dem sejren. Tjek alle de nyeste statistikker på denne side – så er du i hvert fald helt opdateret når du skal oddse!


Hvad er rekorden for den hurtigste sejr i Premier ligaen?
I 2000 formåede Manchester United at sikre sig sejren, selvom der stadigvæk skulle spille 5 kampe. I 2017 gjorde Manchester City kunsten efter. Hvis Liverpool fortsætter deres sejrsstribe, så kan holdet faktisk bryde denne rekord og med hele 8 kampe tilbage! Det bliver spændende at følge med! Hovmod står dog oftest for fald, hvilket Newcastle erfarede I 1995-1996, hvor holdet havde et kæmpe forspring til nummer to. Manchester United kæmpede sig dog opad ranglisten og New Castle måtte nøjes med en flot 2. plads. Liverpool har allerede brudt mange rekorder i denne sæson og man kan kun håbe at stimen fortsætter og at al det hårde arbejde giver pote. Hvis du har fået blod på tanden, så anbefaler vi at du retter opmærksomheden til dette link hvor du finder masser af bonuskoder!

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER