Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Kom med på proteinpulvertrenden

Af og til kan trends være en skrøne - ligeledes kan du tænke, at proteinpulver ikke har nogen nyttig effekt, men undersøgelser viser, at proteinpulver virker. Proteinpulver kan især være gavnligt for ældre mennesker, men du kan også få proteinpulver til fodboldspillere.
Behov
Din træningsmakker i fitness tager proteinpulver, som kosttilskud, og du ønsker at påbegynde det samme. Dog skal du være opmærksom på, at behovet for protein er vidt forskelligt. Din kropsbygning er bl.a. med til at definere, hvor meget protein du skal have tilført, og hvor meget du allerede får tilført via kosten. Udover kropsbygning spiller din alder og dit aktivitetsniveau ind. For meget protein kan nemlig have en mindre gavnlig effekt, da det kan være med til at nedbryde kroppens eksisterende muskler, og du formår herved ikke at få den gavnlige effekt, som ønsket.

Hvis du giver den maksimal gas med træningsmaskinerne og håndvægtene i fitness, og ønsker at opbygge muskelmasse, har du et større behov for proteinpulver.

Måske tænker du ikke over det, men med naturens gang, bliver vi mennesker ældre som årene går, og det betyder, at din muskelmasse svækkes. Musklerne svækkes, da appetitten falder, og du får derfor ikke tilført tilstrækkelig nok protein. Her er proteinpulver et godt valg til dem, som ikke giver den max gas i fitness, som du måske gør. Kig her for at finde det bedste proteinpulver.


Trend
Når du kigger på din telefon, når du er færdig med træning, eller når du sidder i bussen, vil du opdage, at du støder på en masse trends. Det gør sig også gældende for proteinpulver og kosttilskud generelt. Nogle trends er kommet for at blive, hvilket proteinpulver bl.a. er, da proteinpulver er et tilskud i sig selv. Du får ekstra protein via proteinpulver, og du oplever en gavnlig effekt af det, hvis du tager den rigtige og moderate mængde i forhold til dit behov.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER