Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Bliv en bedre fodboldspiller med fodbold fitness

Skal du i bedre form…?
De fleste små drenge har en brændende drøm om at blive en stor fodboldspiller. Det havde du også. I stedet finder du sig selv på et kontor fra 8-16 dagligt, men hvorfor lade dette stoppe dig i din fritid? Den værste følelse et menneske kan føle, er fortrydelse. Derfor har du nu muligheden for at forfølge din drøm om at blive en god og effektiv fodboldspiller i din fritid samtidigt med, at du kommer i topform. Motus Fit i Vejle er derfor vejen frem. Dette trænings -og behandlingshus giver gør dine drømme til virkelighed, så læs med herunder i artiklen og se, hvordan du kommer i fodboldsform.


Spændende øvelser med fodbold fitness
Hos Motus Fit i Vejle får du mulighed for at udøve fodbold fitness. Denne fitnessform er indrettet direkte til dig som fodboldspiller. Træningen indebærer holdtræning, hvor du, sammen med andre passioneret fodboldspillere, arbejder på at styrke jeres evner. Øvelserne er udrettet af professionelle fysioterapeuter som husker at inddrage fodbolden for at gøre træningen sjovere. Med træningen opnår du øget accelerationsevne, mulighed for at undgå skader og bedre styrke i benene. Dette vil gøre dig hurtig på banen og øge din hurtighed med bolden mellem benene.


Giv din fodboldkrop et eftersyn
Gennem en masse fodbold træning vil du blive en bedre spiller, men for at forbedre dig yderligere, så er du nødsaget til at kende dine svagheder og styrker for at kunne træne mere målrettet. Med fodbold fitness og body test bliver dette muligt. En fodbold body test er en tres minutters test, der kommer omkring din styrke, smidighed og balance. Altså alt, hvad en god fodboldspiller behøver. Denne test indebærer femogtyve tests, som kan indikere, hvor dine styrker og svagheder ligger. Ud fra testen, lægges der et træningsprogram, designet alene til dig. Denne skal du følge i tre til fire uger, hvorefter en ny test laves.


Bange for skader? – Frygt ej
Som kyndig fodboldspiller, så ved du at det også er nemt at få skader. Der skal ikke meget til. Et enkelt sammenstød eller et forkert vrid i ankelleddet kan sætte din fodboldkarriere ud af spil. Derfor udbyder Motus Fit i Vejle professionel fysioterapi udført af kompetente fysioterapeuter. Denne fysioterapi tilrettelægges til din sport og kan hjælpe dig til at forebygge sportsskader, men også at behandle på dem, hvis uheldet skulle være ude.


God behandling til ømme fodbold ben
I led med de mange former for skader, som fodbold kan medføre, så tilbyder træningscentrets fysioterapeuter behandling af skader og smerter gennem massage og akupunktur. Massagen kan hjælpe dig til at afstresse, så du har det helt rette mindset til at kunne yde maks på banen. Massagen kan ydermere løsne op i eventuelt spændte muskler, som kan udløse slemme skader med tiden. Er skaden sket og du derfor er ramt af daglige smerter, så kan akupunktur være godt til dig. Akupunktur udføres med nåle i huden, som har til formål at behandle på led og muskler. Dette kan give en smertelindrende effekt, så du undgår at skulle skiftes ud på banen allerede inden halvlegen rammer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER