Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Jon Dahl smutter

Herrelandsholdets assistenttræner Jon Dahl Tomasson skal til Malmö FF.
- Malmø FF er en fantastisk klub, og jeg håber, at Jon får en god og spændende tid i klubben. Vi har haft et rigtigt godt samarbejde på Herrelandsholdet, og jeg er stolt over, at Jon nu kan blive cheftræner i den skandinaviske storklub…

Sådan siger Åge Hareide efter DBU har offentliggjort i en pressemeddelelse, at herrelandsholdets assistenttræner Jon Dahl Tomasson stopper for at fortsætte som træner for storholdet Malmö FF. Efter fire år som assisterende landstræner stopper Jon Dahl og det begræder Peter Møller:

- Det er en unik mulighed, at Jon kan få job som cheftræner i en stor klub, og vi vil selvfølgelig ikke stille os i vejen for denne mulighed. Det er stærkt, at en dansk træner kan få et så stort trænerjob. Det er et cadeau til Herrelandsholdet og til dansk fodbold. Samtidigt er vi naturligvis ærgerlige over, at Jon forlader Herrelandsholdet få måneder før EM til sommer. Vi har dog et fast koncept, og Åge har et godt hold omkring sig, så vi har en rigtig god fornemmelse i forhold til forberedelserne og den fantastiske EM-slutrunde.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER