Tobias Mølgaard Sørensen

“De Røde Djævle”: Værste jul i 30 år

Manchester United havde vendt den synkende skude efter et par gode præstationer mod Tottenham og Manchester City, men så løb de ind i bundproppen Watford og tabte 0-2. Dermed går de ind i juleprogrammet med færrest point i 30 år.
Det er godt, at tilhængerne af den traditionsrige klub ikke længere sætter deres forventer alt for højt op, når det kommer til spillet på banen. De har vænnet sig til de mange nedture, der har resulteret i, at klubben går ind i juleprogrammet på 8.-pladsen i Premier League.

Ole Gunnar Solskjærs mandskab ligger 24 point efter Liverpool i toppen, der har en kamp i hånden efter VM for klubhold. Ligeledes befinder de sig syv point fra Top 4, hvor Chelsea fortsat holder på den sidste Champions League-givende plads.

Grunden til de store frustrationer blandt deres fans er, at klubben ligner sig selv, når de spiller mod de stærkeste hold i ligaen. Derimod forvandles de til et komplet andet mandskab, når de løber ind i mindre modstand. De har endnu ikke tabt en eneste kamp til de andre fem store klubber i ligaen, og de er det eneste hold, som har taget point fra Liverpool i denne sæson.

Det er engelske The Sun, som beretter om denne triste rekord på Old Trafford, og presset er nu tilbage på manager Ole Gunnar Solskjær.

De møder Newcastle på hjemmebane, og “De Røde Djævle” håber, at de kan hente alle tre point på Boxing Day, der vil kunne redde deres managers liv nok engang.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER