Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Fodbold – og snacks

De bedste snacks under en kamp…
I er flere mennesker der har besluttet jer at se en kamp sammen. Om du ligger hus til, eller om i skal være hos en anden, vil kampen føles endnu bedre, hvis i har de rigtige snacks til. Når man ser en fodboldkamp, har man brug for en snack, som ikke kræver opmærksomhed at spise af. Man har brug for en snack, som man kan spise med øjnene peget på fjernsynet. Læs med i denne artikel, og få råd til hvordan du kan lave nemme, anderledes, sunde og usunde snacks til den næste fodboldkamp.


Hav samvittigheden i orden med sunde snacks
Blot fordi man skal se en fodboldkamp, behøver man ikke at spise usundt. Faktisk kan man finde sunde snacks, som fungerer lige så godt til en fodboldkamp, som chips med dip. Du har nok set det før, men grøntsags stænger er et godt alternativ til chips. Tag agurker, gulerødder og sellerier og skær dem ud i stænger, og servér dem med en god dressing eller en hjemmelavet hummus. Overraskende mange vil vælge de sunde snacks over chipsene, hvis du serverer begge dele. Derudover kan du også servere rugbrødschips eller sprøde grønkålschips med dippen.


Servér det varmt
Det gør altså bare noget, når man får serveret noget varmt, og låner vi lidt fra Amerika, findes der mange forskellige opskrifter på varme dip. Hvis du ønsker at holde dig til chips og dip, findes der mange fantastiske dip som skal serveres varme. Du kan lave en Buffalo kylling dip, som er smøreost, selleri, kylling, blå ost og hot sovs som blandes sammen og smeltes i ovnen. Du kan også lave en artiskok og spinat dip, som består af parmesan, mozzarella, spinat, artiskokker og bønner som blandes og varmes i ovnen. Ønsker du at læse om flere varme dip kan du gøre det her. Efterfølgende spiser du dippene med dine grøntsagsstænger eller chips.


Gode gammeldags pizzasnegle
Man fik det som barn, og det kan bare noget. Pizzasnegle og pølsehorn virker måske barnligt, men det er nemt at lave, det smager godt, og man kan spise det med øjnene på fjernsynet. Der findes mange forskellige opskrifter, og man kan nemt lave pizzasneglene vegetariske, ved at bytte kødet ud med olivens og soltørrede tomater. Du kan finde et virvar af opskrifter på pølsehorn og pizzasnegle til nettet. Har du brug for en ny mus til din computer, når du begynder at søge på opskrifterne, kan du finde mousetrapper her. En mousetrapper hjælper til god ergonomi, når du bruger din computer.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER