Tobias Mølgaard Sørensen

Haaland puster til rygterne om United

Den ombejlede nordmand er blevet spottet skrive sin autograf på en Manchester United-trøje, og nu vokser rygterne sig større.
19-årige Erling Braut Haaland har taget fodboldverdenen med storm i denne sæson, hvor angriberen er oppe på 28 scoringer i 22 kampe. Otte af målene er kommet i Champions League, hvor han blandt andet scorede mod Liverpool på Anfield.

Han får mange chancer for at score flere mål mod Liverpool i fremtiden, hvis rygterne om et januarskifte til Manchester United holder stik, og flere medier bekræfter, at ”De røde Djævle” vil aktivere hans frikøbsklausul.

Dortmund er den anden potentielle destination for den unge RB Salzburg-spiller, der allerede er blevet spottet i det tyske, men mange forbinder stadig nordmanden med Premier League-klubben, da han har et godt forhold til Ole Gunnar Solskjær fra deres fælles fortid i norske Molde.

Rygterne om United blev større, da GiveMeSport Football lagde et billede ud på Twitter, hvor angriberen sætter sin underskrift på en Manchester United-trøje, og han bliver den mest interessante spiller at følge i det kommende transfervindue.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER