Fodbold nyheder

Rudbæk til AGF:
Der er altså kun spillet 20 kampe

Af Torsten Brix

Succestræner tager det med ro…

Article image

– Lige nu ser det rigtigt godt ud, så det bliver en fantastisk jul i Aarhus, for det at have et tophold passer nu engang byen bedst i forhold til hele mentaliteten. Men, øh, nu vil jeg jo nødigt gøre nogen i Aarhus kede af det, men der er altså kun spillet 20 kampe.

Sådan siger Peter Rudbæk til Ekstra Bladet efter der er kommet fodboldfeber i Aarhus, hvor Rudbæk var træner sidste gang, at klubben vandt medaljer - i 1997, og han husker det godt.

– Da jeg kom i sommeren 1993, lignede det lidt den periode, AGF har været igennem nu med nogle lidt svære år. I en by, hvor alt er lige så positivt og medlevende, når går godt, som det er besværligt, når det ikke går godt.

– Der er så meget attention omkring byens fodboldhold. Hvert år rykker en masse nye studerende til Aarhus, og så er det spændende at komme på stadion. Og så er der mange medier, der følger med. Jyllands-Posten, Aarhus Stiftstidende, radio, tv – og så ligger journalisthøjskolen i byen. Der er virkelig stor medieinteresse. Jeg kan også godt huske de første år, hvor jeg lige måtte minde mig selv om, at det nok var en god idé at sørge for at vinde en pokal.

Mere om AGF

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik