Daniel Brix

Statistik: Vanvittige Arsenal-tal

Arsenal er i gang med at slå en masse rekorder…
Kevin de Bruyne scorede i gårdagens kamp allerede efter 89 sekunders spilletid af Premier League-opgør Arsenal. Det er det andet hurtigste mål, Arsenal har fået scoret imod sig på Emirates nogensinde. Nummer et var David Healys mål fra Fulham tilbage i august 2007, som kun tog ham 51 sekunder at score. Det er anden gang, at Arsenal har fået scoret tre mål imod sig i første halvleg nogensinde - på hjemmebane.

Det gik dog heller ikke godt i den anden ende, fordi Arsenal fik kun skudt seks gange, hvilket er det mindste antal skud i en Premier League-kamp på hjemmebane for dem i 11 år. ”The Gunners” fik også kun et skud indenfor målrammen, hvilket er det laveste for en Premier League-kamp på hjemmebane nogensinde for London-holdet. Deres målmaskine Pierre-Emerick Aubameyang som de plejer at være meget afhængige af, havde kun otte berøringer i første halvleg, hvor at tre af dem var fra at give bolden op.

Man kan heller ikke sige, at det kun var i den kamp, hvor at Arsenal har set skidt ud, fordi de har ikke vundet en hjemmebanekamp i seks kampe i træk. Det er den længste sejrstørke på hjemmebane siden 1995. De har kun fået 22 point og det er deres laveste efter 17 liga-kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER