Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Tyskland: Bundesligaen
FT
1 - 0
(0 - 0)
Schalke 04
Frankfurt
B. Raman (53), A. Nübel (67)
Tobias Mølgaard Sørensen

Schalke-keeper så rødt efter karatespark

Der var ingen tvivl om, at Alexander Nübel skulle have rødt kort i gårsdagens Bundesliga-kamp, hvor Schalke trods udvisningen hev sejren hjem.
Drama kom der i det 66. minut mellem Schalke og Frankfurt, hvor gæsternes kroatiske Mijat Gacinovic blev modtager af et vildt karatespark, der gav ham flere mærker på brystet. Dommeren blev tvunget til at give Schalke-målmanden direkte rødt, selvom han påstod, at han gik efter bolden. Billederne viser med al tydelighed, at det ikke var tilfældet.

Den 24-årige Frankfurt-spiller lagde et billede ud på Instagram efter kampen, hvor man kan se de voldsomme mærker efter sparket.

- Desværre sker den type sammenstød en gang i mellem i kampen om bolden. Jeg er glad for, at Nübel (Schalke-keeperen, red.) sagde undskyld med det samme efterfølgende. Det kan ske i fodbold. Jeg kan oplyse om, at jeg har det fint, selvom jeg har fået et par slag på ribbenene, sagde spillerne på Instagram.

Benito Raman sikrede sejren i det 53. minut, hvor han sendte bolden i kassen, og dermed rykker David Wagners Schalke-mandskab op på 4.-pladsen i tabellen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER