Tobias Mølgaard Sørensen

Kinesiske fans brænder Özil-trøjer

Tyske Mesut Özil er ikke populær hos sine kinesiske fans efter en kontroversiel udtalelse på sociale medier, hvor han kritiserer Kina.
Flere af Arsenals tilhængere i Kina er blevet spottet brænde deres Özil-trøjer, da de ikke er tilfreds med hans åbenlyse kritik af landet. Han er ikke den mest frembrusende person på de sociale medier, men han har alligevel været ude i fredags og kritisere den nordvestlige del af det asiatiske land, hvor han kalder dem for krigere, der modstår forfølgelse. Han mener ikke, at regionen behandler muslimerne særlig pænt, og det forsøgte han at råbe op, men det har kun fået konsekvenser for ham selv.

Det er på det sociale medie Weibo, hvor Mesut Özil har omkring fire millioner kinesiske følgere, og de har i de seneste dage været ude dele deres skuffelse over ham. Mange af fansene mener, at han burde fokusere mere på fodbolden end på, hvad der sker ude i verden. Desuden har flere delt videoer og billeder af trøjebrændingerne.

Oplevelserne kan sagtens have fundet vej til Arsenal-spilleren, der sammen med resten af holdet havde en skidt kamp i søndagens opgør mod Manchester City, hvor han blev pillet ud efter en lille times spil.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER