Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Lækre fodboldspil

Browser baserede fodboldspil, som du kan spille lige nu.
Fede fodbold spil er ikke længere begrænsede til konsollerne. Du behøver ikke sidde foran fjernsynet, du kan spille lige når du har lyst, hvor du har lyst. Er du en som nyder at et spil fodbold udendørs, men pludseligt står det ned i lårtykke stråler? Så behøver du ikke gå glip af spændingen eller løbe rundt i regnvejret. Du kan sagtens få spændingen indenfor i varmen.

Der findes et stort udvalg af online fodboldspil, som du kan spille på dine præmisser, om end du sidder ved din computer og har brug for en pause, du sidder i toget med din telefon i hånden eller bare gerne vil have lidt dagligdags-spænding.

Du behøver ikke spille om penge eller oddse penge, du kan også spille for sjov. Her kan du læse om nogle af de sjoveste services som udbyder fede fodboldspil og se, hvad der passer bedst til dig.


Fodbold for alle
På det velkendte Football Stars, kan du spille klassiske holdkampe eller prøve dig som manager. Når du spiller kampe, kan du dagligt prøve dig med nye udfordringer, samt vinde store og små priser, som en trøje fra dit favorit team. Du vinder både “Coins” men også “Stjerner”. Dem kan du bruge til at købe fede ting på Amazon, købe Playstations, fede tech-produkter osv. Alle de fede præmier øger spændingen og gør det muligt for dig ikke kun at få sejren i hus, men også en masse fede gaver og merch.

Vil du prøve dig som manager? Så har Football Stars den officielle bundesliga certificering, så du kan spille på Reus, Lewandowski, Naldo og mange flere. Når du spiller i Manager funktionen, kan du spille både Bundesliga og Premier League. Opret din profil og start med at styre dit hold i dag!

Er du mere til de hurtige og mere simple spil? Vil du bare gerne skyde på mål, være målmand eller spille hurtige spil? Så kan du også prøve nogle hyggelige click and play versioner, blandt andet dem som findes her.

De er opbygget med brugervenlige kontroller på keyboardet og fungerer perfekt til den afslappede spiller, samt nybegynderen. De fleste af spillene har også en fed tutorial-funktion, så du kan lære hvordan det fungerer, før du giver dig i kast med spillet. Det gør det hele meget nemmere. Der er et væld af spil at vælge imellem, så der er noget for enhver og spillebehov.

Er du ikke lige i humør til at spille selv, men vil du stadig gerne have fodbold spændingen, kan du også vælge at oddse. Er du i tvivl om hvilket online casino du skal vælge, kan du blandt andet tjekke Casumo og ud. De har et væld af forskellige odds, samt spilstatistikker, så du kan følge med og finde de bedste odds for dig.

På begge sider, kan du opnå nogle af markedet odds og det er nemt at finde rundt. Brugervenligheden er i top, og derfor er du kun få klik fra at placere nogle fede odds, på de spil du glæder dig til at se.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER