Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Ud og rejse med EM

I 2020 er der Europamesterskabet i fodbold, og det er som altid en stor begivenhed, der samler mange nationer og mennesker om en fælles interesse for fodbold. Det usædvanlige ved EM i denne omgang er, at mesterskabet afholdes i tolv værtsbyer i forskellige nationer frem for det ene værtsland, som er normen. Dette lægger godt op til at lære mere om de forskellige byer, der er med på værtslisten.
EM i tolv lande
Europamesterskabet i fodbold plejer altid at være en stor ære for værtslandet. Det giver masser af reklame og tiltrækker tusindvis af turister. I 2020 er denne reklame dog fordelt på tolv lande, og det betyder derfor, at der er mange kulturer og sprog indblandet i arrangementet.

Sporten er dog som altid det samme, og hvis du følger med i fodbold, er EM 2020 betting måske noget, du kunne være interesseret i. Udover de mange værtslande er der jo også mange hold, og det kan være både spændende og sjovt at engagere sig yderligere i kampene gennem betting. Denne guide er derfor oplagt til at få et indgående overblik og gode råd.


Spændende mulighed for rejseentusiaster
Hvis du er interesseret i at rejse, lære om andre kulturer og geografi, så er denne nye værtsordning en oplagt mulighed for lære mere om andre byer og lande. København er blandt værtsbyerne, men derudover kommer der til at blive afholdt kampe i London, München, Rom, Baku, Sankt Petersborg, Bukarest, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapest og Glasgow.
Mange af værtsbyerne ligger i lande med lang historie og rig kultur. Og der er stor forskel på at tage til for eksempel Spanien i forhold til Rusland. Denne brede repræsentation af nationer er derfor spændende for mange mennesker, der ikke kun har en interesse for fodbold, men også en interesse for at rejse eller bare at lære om andre lande.


Forskellige kulturer med ét til fælles
De fleste har nok ikke råd til at rejse rundt til alle tolv værtsbyer, og i virkeligheden behøver man slet ikke at forlade Danmark for at opleve EM atmosfæren. I juni bliver der afholdt EM-kampe i København, hvilket uden tvivl kommer til at tiltrække fodboldentusiaster fra hele landet samt andre nationer. Her er der også god mulighed for at snakke om forudsigelser og forventninger med andre fans.

Hvis man dog gerne vil have indsigt i de andre kulturer, kan man benytte lejligheden til at lave research. Man kan også vælge bare én by, og tage på en weekendtur for at opleve den med egne øjne. Mange af byerne er ikke langt fra Danmark og har en masse spændende at byde på i form af arkitektur, historie, sprog, kunst og mad. Og fælles for dem alle er, at du helt sikkert kan finde andre fodboldfans på gaderne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER