Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Tobias Mølgaard Sørensen

Mandagens internationale rygter

Juventus flotter sig med årslønnen til deres potentielle køb, Inter holder øje med Chelseas overflødige spillere, og Australien-kaptajn stopper på landsholdet.
Juventus har tilbudt Erling Braut Haaland en årsløn på 22,5 millioner kroner, efter de fandt ud af, at den unge norske angriber har en frikøbsklausul i Red Bull Salzburg. (Corriere dello Sport)

Den tidligere Bayern München-træner Niko Kovac ønsker også at tage over i Arsenal, og han vil være at finde på tribunen til aftenens Premier League-opgør mellem West Ham og Arsenal. (Goal)

Selvom Zlatan er blevet sat i forbindelse med AC Milan, Bologna og Napoli, så hentyder hans agent, Mino Raiola, at han måske ikke tager til Serie A alligevel. (La Gazzetta dello Sport)

AC Milans sportsdirektør, Frederic Massara, siger, at klubben venter på Ibrahimovic, der skal beslutte sig for, om han vil skifte til holdet eller ej. (Mundo Deportivo)

PSGs ejere nærmer sig overtagelsen af engelske Leeds, men de vil kun overtage klubben, hvis de kommer i Premier League. (Star)

Australiens anfører, Mark Milligan, der spiller for Southend, har offentliggjort, at han trækker sig fra landsholdet. (ABC)

Inter udviser interesse for Chelseas venstreback Marcos Alonso, som de gerne vil hente til januar. (Calciomercato)

Efter han er startet inde i tre kampe i træk, så mener Ivan Rakitic nu, at Barcelona er det perfekte sted for ham, selvom han rygtes til Juventus og Inter. (Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER