Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Kern Hansen

Officielt: Watford fyrer manageren

Watford har hertil eftermiddag taget afsked med deres spanske manager, Quique Sanchez Flores.
Watford har i dag fyret deres spanske manager Quique Sanchez Flores efter en mildest talt svær efterårssæson.Watford har siden deres ankomst til det fineste engelske selskab i 2015 imponerede i Premier League, og klubben lige nord for London har ikke siden oprykningen til Premier League været i decideret nedrykningsfare. Lige netop dette er dog bestemt tilfældet i denne sæson, i det man i øjeblikket indtager sidstepladsen i Premier League. Watford har blot tilrevet sig otte point i de første 14 kampe i Premier League, og i gårsdagens møde med nedrykningskonkurrenterne fra syd, Southampton måtte man se sig besejret med 2-1.

Watford har blot vundet en Premier League-kamp i de sidste 14, og dette blev i dag for meget for ledelsen i Watford. Watford refererer på deres Facebook-side til et afskedsbrev skrevet af den spanske manager.

- Jeg vil elske at sige et stort tak fra mit hjerte for påskønnelsen, respekten og støtten, som jeg har følt i hvert øjeblik jeg tilbragte i den kærlige familie som Watford er.

- Dette er ikke tiden til at tænke på indviduelle følelser. Det er tid til at have en kollektiv reaktion, skrev den spanske manager blandt andet i sit afskedsbrev til klubben.

Quique Sanchez Flores blev fyret efter sin første sæson i Watford, men blev i september-måned i år genansat i klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER