Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Storros imod AGF-talent

Hvordan skal det ikke ende med Sebastian Hausner?
- Det som jeg er vild med ved Sebastian Hausner er, at han laver fejl, men han bliver ved og lærer af det. Han er mentalt meget, meget stærk. Mod Brøndby vandt han vel alle sine dueller. Jeg kan se lidt af mig selv i ham, da jeg var på den alder. Han er en dygtig spiller nu, og han kan blive endnu bedre. Jeg håber, at han gør det godt, så vi kan sælge ham engang. Han har kun spillet fire kampe for os i efteråret, men han har gjort det virkelig godt. Det var hans bedste kamp for os.

Sådan siger AGF’s defensive styrmand Niklas Backman om den 19-årige kollega Sebastian Hausner til Jyllands-Posten, efter AGF vandt hjemme over Brøndby. Opgøret var Hausners niende Superliga-kamp, men mon ikke der kommer mange flere? Træner David Nielsen er ikke i tvivl:

- Han har også spillet godt i de andre kampe, han har fået. Det er klart, at det kræver noget at holde Kamil Wilczek og Simon Hedlund i forhold til så mange andre angribere, så på den måde var det en stærk kamp, men det er et fint niveau, han har vist på det seneste, og det er derfor, han er med på holdet…

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER