Italien: Serie A
FT
1 - 1
(1 - 1)
Milan
Napoli
G. Bonaventura (29)
H. Lozano (24)
Stefan Lindahl

Napoli-præsident går amok: Vil sælge fem profiler

Balladen ulmer i den italienske storklub Napoli, hvor præsidenten truer med at sælge profiler og fryse lønninger.
Den italienske storklub Napoli har den seneste måned udviklet sig til et galehus. Klubbens præsident og ejer Aurelio De Laurentiis har nu besluttet sig for at tage affære.

Det hele startede da napolitanerne spillede uafgjort mod RB Salzburg i Champions League-gruppespillet på egen bane. Efter den kamp ville De Laurentiis have spillerne i træningslejr som straf for en dårlig indsats. Det ville spillerne og træner Carlo Ancelotti ikke, hvorfor præsidenten ny tyer til andre medtoder.

Ifølge de italienske medier Gazzetta dello Sport, La Repubblica og Tuttosport har De Laurentiis frosset lønningerne fra oktober. Det skyldes, at ejeren vil trække 25 % fra spillernes lønninger som straf for ulydigheden og den dårlige indsats. Spillerne kan selvfølgelig rent juridisk sagsøge klubben ovenpå situationen, men De Laurentiis er ikke færdig her.

Ejeren truer med at sælge profilerne, der sætter sig imod hele situationen. Blandt de ulydige profiler er Kalidou Koulibaly, Allan, Lorenzo Insigne, Dries Mertens og José Callejon. De to sidstnævnte har kontraktudløb den kommende sommer, og ligner altså umiddelbart ikke spillere, der får opholdet i den syditalienske klub forlænget.

Også klubbens træner Ancelotti kan stå for skud. Medierne mener, at den tidligere AC Milan-træner Gennaro Gattuso kan overtage roret i galehuset, hvis den karismatiske leder bliver sparket ud inden sæsonens afslutning.

En ting, der er helt sikkert, er, at Napoli i aften møder AC Milan på udebane i Serie A. Ifølge Football Italia vil flere af de implicerede spillere indgå i startopstillingen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER