Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

PurePower bliver brugt af flere Superligaens klubber

Når man bruger sine muskler meget, er det ikke unormalt at få kramper i benene. Heldigvis findes der ting, som du kan gøre, der er med til at mindske risikoen for kramper. Dette kan for eksempel være at bruge PurePower ligesom Superligaens klubber.
Undgå underskud af magnesium
Én af de ting, som kan mindske risikoen for krampe i benene, er at undgå underskud af magnesium. Dette kan du naturligvis forsøge at gøre ved at inkorporere magnesiumholdige fødevarer i din kost, men du kan også forsøge dig med et tilskud af magnesium, som du kan få til dit drikkevand hos Purepower.


Hav styr på din væskebalance
Vil du undgå kramper i benene, er det ligeledes en god idé at have styr på din væskebalance. Dette betyder, at du skal sørge for at drikke rigeligt med vand, når du laver hård fysisk træning.

Desuden er det en god idé ligeledes at holde din saltbalance oppe. På den måde kan du nemlig opnå en mindre risiko for, at dine ben går i krampe under en vigtigt fodboldkamp.


Massage
Oplever du ofte kramper i benene, kan det være en god idé at forsøge dig med massage. Når man træner meget, er det nemlig ikke unormalt, at der kommer en stivhed i leddene.

Denne stivhed kan være en medvirkende faktor til kramper, og det kan derfor være godt at få løsnet op i kroppen ved hjælp af en massage. Der er stor forskel på massager, og derfor handler det i høj grad om at finde den type massage, som virker bedst på din krop.


Hvil din krop
Efter en hård træning, er det klart, at dine muskler bliver trætte. Vil du gerne gøre chancen for, at du får krampe i benene så lille som mulig, næste gang du skal træne, bør du give musklerne chance for at restituere.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER