Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Tobias Mølgaard Sørensen

Mandagens internationale rygter

Cristiano Ronaldo har ingen problemer med sin træner, Barcelona er ude efter spillere i Inter, og Eden Hazard tror på, at Chelsea kan komme endnu tættere på Liverpool.
Real Madrid og Barcelona forsøger begge at få fat i Inters forsvarsspiller Milan Skriniar, der også er blevet et januar-mål for Manchester United. (Corriere dello Sport)

Juventus store stjerne Cristiano Ronaldo har været ude og sige, at han ikke har et problem med træner Maurizio Sarri efter den seneste tids ballade. (Corriere dello Sport)

Sportsdirektøren i Barcelona, Eric Abidal, har bekræftet, at klubben vil have fat i Lautaro Martinez fra Inter, og han skal være Luiz Suárez’ erstatning. (Mundo Deportivo)

Abidal har også bakket den nuværende Barcelona-træner op og siger, at Ernesto Valverde ikke er på vej ud. (Sport)

Barcelona overvejede i en kort periode at hente Thierry Henry til trænersædet, hvis Valverde ikke havde underskrevet en ny aftale med klubben. (Mundo Deportivo)

Barcelona har afvist et bud på Ivan Rakitic, og buddet kom fra Premier League. (Sport)

Real Madrids Eden Hazard tror på, at hans tidligere klub Chelsea er to eller tre spillere fra at kunne slå Liverpool i kampen om det engelske mesterskab. (Star)

Den tidligere Liverpool-målmand Simon Mignolet har fortalt, at han skiftede væk fra England og til Club Brügge, fordi han ikke havde en chance for at slå Alisson Becker af i målet hos de forsvarende Champions League-vindere. (Het Belang van Limburg)

Genks norske midtbanespiller Sander Berge har været ude og sige, at det vil være en drøm at få lov til at spille på Anfield i den røde trøje. (Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER