Tottenham - Sheffield U

England: Premier League
Tottenham S. Heung-Min (58)
Tottenham Hotspur StadiumFuld tid1-1Tilskuere: 59.781
Sheffield U G. Baldock (78)
Lineup

Ingen Eriksen da Spurs og ”The Blades” delte på Tottenham Hotspur Stadium

Af Mads Sigh Lund Andersen

Det blev endnu en kamp med VAR-drama.

Article image
Ritzau Scanpix

Tottenham kunne for en gangs skyld sige, at de gik ind til en kamp med et godt resultat bag sig. Spurs vandt nemlig 4-0 over Røde Stjerne i Champions League i onsdags, og håbede på at kunne tage den form med ind i kampen med Sheffield United. Sheffield United har fået en rigtig god start på sæsonen, og inden kampen lå de på en 6. plads i Premier League, så de håbede at kunne fortsætte det gode spil i denne kamp.

Første halvleg startede med et stort pres fra Sheffield United, som pressede højt på Spurs, hver gang de forsøgte at spille bolden op fra forsvaret. Først efter 15 minutter fik Tottenham gang i deres spil. Det var dog alligevel Sheffield der kom tættest på en scoring i første halvleg. Efter et hjørnespark blev bolden headet ud af feltet, hvor Lundstram modtog bolden, og tordnede kuglen på stolpen.

Tottenham havde dog også nogle chancer i en rimelige lige første halvleg, dog med flest chancer til Sheffield. Tottenhams bedste chance kom fra Son og Lo Celso. Son modtog en bold i dybden, og han lagde herefter et fladt indlæg ind til Lo Celso på kanten af feltet, men argentineren fik ikke et ordentlig træf på bolden, og den gik lige forbi stolpen – en stor chance til Spurs’ nye kreatør.

Anden halvleg fortsatte, hvor første halvleg. Præcis samme kampbillede med et højt pressende Sheffield-mandskab, der virkede meget opsatte til denne kamp.

Det skulle dog være Tottenham, der tog føringen i kampen. Harry Kane modtog bolden i feltet. Han blev dog tacklet, og bolden endte i stedet hos Son, hvis skud blev rettet en smule af, og sneg sig imellem benene på Dean Henderson i målet – 1-0 til Spurs på en chance der opstod lidt ud af ingenting.

Sheffield United fik dog hurtigt udlignet, da de scorede to minutter senere – eller det troede de i hvert fald, indtil VAR kiggede på scoringen. Her var det nemlig i opbygningen til målet, at VAR havde set et problem. Lundstram blev dømt offside, da han modtog bolden i højre side. Sheffield vil dog føle sig uheldige, da offside-marginen var meget smal. En situation der mindede om det Tottenham-mål imod Leicester, hvor Son også blev dømt offside, fordi hans storetå var for langt fremme.

Selvom Tottenham blev givet en livslinje af VAR formåede de dog ikke at holde på føringen. 15 minutter efter, at VAR havde annulleret Sheffields mål scorede de nemlig igen. Baldock modtog bolden på kanten af feltet i højre side. Han smækkede et indlæg afsted, som snittede Eric Diers hoved, og sejlede ind i det lange målhjørne. VAR havde igen et kig på målet, men denne gang var der ikke noget at komme efter, 1-1.

Tottenham fik etableret et pres de sidste 6-8 minutter i kampen, men fik ikke udnyttet dette til nogle store chancer. Derfor endte kampen 1-1, hvilket betyder, at Sheffield indtager en øjeblikkelig 5. plads, imens Tottenham ligger og roder helt nede på 12. pladsen.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik