Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Ajax
Chelsea
M. Batshuayi (86)
Obaida El-Itr

Optakt: Ajax - Chelsea

Chelsea står med kniven for struben. Der er brug for tre point.
Kommentar:
Chelsea, med Frank Lampard i spidsen, startede sæsonen sløjt med kun to sejre ud af seks mulige. London-klubben er dog kommet godt igen og har vundet deres seneste fem kampe, hvilket har placeret dem på en fjerdeplads. Mason Mount, Fikayo Tomori, Hudson-Odoi og Tammy Abraham, er alle unge spillere, som den engelske manager har vist tillid, og det har givet pote. De unge englændere har præsteret på et overraskende højt niveau taget i betragtning, at det for mange af dem, er deres første sæson i Premier League.

Det har set godt ud for Chelsea i Premier League, men i Champions League har "The Blues" ikke set for godt ud. Et nederlag mod Valencia på Hjemmebane, og en snæver sejr ude mod Lille gør, at alt andet end tre point mod Ajax, ville sætte klubben i en presset situation, hvis Valencia også formår at vinde mod Lille. Selvom Chelsea har vundet deres seneste fem kampe, har defensiven set ustabil ud, og det er kun blevet til to cleen sheets.

Selvom Ajax i sommers solgte to af deres største profiler i form af De Jong og De Light, fortsætter det hollandske mesterhold, som intet er hændt. Klubben har endnu ikke tabt en eneste kamp. I Æresdivisionen har de vundet otte kampe og spillet to uafgjort, mens de i Champions League har vundet begge deres kampe mod Lille og Valencia uden at indkassere mål. Ajax-mandskabet ligner en velsmurt maskine, som ikke har i sinde at stoppe, men om Chelsea formår at kaste grus i maskineriet, får vi svar på onsdag.

Karantæner og skader:
Chelsea må se bort fra Kante, Andreas Christensen, Antonio Rudiger og Loftus-Cheek. Barkley humpede ud mod Newcastle i weekenden og er derfor tvivlsom.

Ajax-træneren Erik ten Hag råder over en klar trup uden skader.

Forventede startopstillinger:
Chelsea (4-3-3)

Kepa
James, Zouma, Tomori, Alonso
Jorginho, Kovacic, Mount
Willian, Abraham, Hudson-Odoi

Ajax (4-3-3)

Onana
Dest, Veltman, Blind, Tagliafico
Alvarez, Martinez, Van de Beek
Ziyech, Tadic, Promes

Bud på kampens profil:
Dusan Tadic har vist skræmmende god form og mod Chelseas defensiv, skal han nok komme frem til chancer.

Bud på kampens resultat:
Ajax vinder 2-1

Kampen spilles onsdag d.23/10 klokken 18:55. Kampen dømmes af rumænske Ovidiu Hategan. Den vises på TV3+.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER