Fodbold nyheder

Avis:
Christian Eriksen er Real Madrids førstevalg

Af Daniel Fisker

AS rapporterer i dag, at Christian Eriksen befinder sig i poleposition i forhold til at sikre sig et skifte til Real Madrid næste sommer.

Article image

Christian Eriksen har alle trumferne på hånden, hvis han vel at mærke ønsker sig et skifte til Real Madrid – det rapporterer den spanske avis AS. Han er således gået fra at være Real Madrids plan b til at være klubbens førstevalg.

Den danske midtbanemaestro har kontraktudløb med Tottenham Hotspur til næste sommer. Det står ham dermed frit for at forhandle med andre klubber efter nytår, hvilket efter al sandsynlighed giver ham frit valg – sandsynligvis på alle hylder – hvis han ikke forlænger sin kontrakt med Tottenham.

AS rapporterer, at Christian Eriksen har overtaget polepositionen i forhold til et Real Madrid-skifte fra Paul Pogba, som ifølge den spanske avis er længere væk fra at skifte til Real Madrid end nogensinde før. Franskmanden stod i sommerens transfervindue højest på Real Madrids ønskeliste, men det har nu ændret sig.

Tottenham har dog ifølge AS ikke opgivet kampen for Christian Eriksen endnu. Han underskrev i 2013 en femårig kontrakt med Tottenham, som sikrede ham en ugeløn på 300.000 kroner om ugen. Den løn er Tottenham parate til at fordoble, hvis Eriksen til gengæld underskriver en kontraktforlængelse. Christian Eriksen har dog endnu ikke bidt på Tottenham-krogen.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik