Fodbold nyheder

Hold øje med… i Serie A

Af Torsten Brix

Indkast.dk har kigget på den italienske liga – hvem bliver spændende at følge i den kommende sæson?

Article image
Ritzau-Scanpix

Ismael Bennacer - AC Milan
AC Milan har hentet Ismael Bennacer i Empoli. Ved sommerens African Cup of Nations blev han kåret til turneringens spiller. Han vandt ligeledes turneringen med Algeriet. 21-årige Bennacer er hentet ind som ny regista til Milans midtbane. En rolle, hvor han imponerede stort for både Empoli i sidste sæson og for Algeriets landshold. Spørgsmålet er om unge Bennacer, er den spiller, der kan binde Milans kæder sammen?


Sandro Tonali - Brescia
Måske det aller største italienske talent. Midtbanespilleren er blevet sammenlignet med bl.a. Andrea Pirlo. Han er helt ny i Serie A. Efter sigende har samtlige italienske top otte klubber været ude med riven for at hente ham sammen med Paris Saint-Germain. Der er ingen tvivl om, at 19-årige Tonali går en stor fremtid i møde, især hvis du spørger Brescias ejer Massimo Cellino.


Nicolo Zaniolo - Roma
Midtbanespilleren slog igennem i sidste sæson efter skiftet fra Inter til Roma. Den 20-årige profil i Rom-klubben er en boldsikker og mål-farlig 8’er. Kan han i endnu en sæson rive tæppet væk under alle?


Federico Chiesa - Fiorentina
En af de mest spændende unge italienske angribere – hvordan kan det ikke ende?


Krzysztof Piatek - Milan
22 mål i første sæson i Serie A – 13 for Genoa og 9 for AC Milan. Kan den 24-årige blive angriberen, der sender Milano-klubben mod toppen – igen?


Jordan Veretout - Roma
Er blevet kaldt ”den nye De Rossi”. Kan den udlånte fra Fiorentina udfylde den store rolle?


Gonzalo Higuain – Juventus
Efter to meget dårlige låneophold hos AC Milan og Chelsea har angriberen mere at vise end nogensinde før.


Sergei Milinkovic-Savic - Lazio
En af de mest ombejlede spillere i hele Europa, selvom han var meget skadet i sidste sæson. Hvad bliver næste kapitel?


Nicolo Barella – Inter
Fik endelig det store skifte til Inter fra Cagliari. Pris: 350 millioner kroner. Han er en vigtig brik på Roberto Mancinis fremtidige italienske landshold.


Aaron Ramsey - Juventus
Hvordan bliver fremtiden for den dybdeløbende waliser? Han er ifølge de store italienske sportsaviser ikke en del af idealopstillingen for Juventus – kan det virkelig passe?

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik