Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Mangler du en fodboldrejse?

Det kan du forvente dig af en fodboldrejse.
I Danmark er fodbold vores nationalsport. Vi spiller det i stor stil, og vi elsker at se det i tv. Men hvis du er fodboldentusiast, kan du sikkert nikke genkendende til, at den danske superliga halter langt efter nogle af de andre europæiske ligaer såsom Premier League, Bundesligaen og La Liga. I disse lande trives fodboldkulturen på en helt anden måde end herhjemme, og der bliver spillet bold på et langt højere niveau. Derfor er fodboldrejsen blevet mere populær gennem de seneste år. I denne guide vil vi forklare, hvad du kan forvente dig af en fodboldrejse. Læs med, og find ud af, om din næste udlandstur skal være en fodboldrejse til England, Spanien eller en anden stor fodboldnation i Europa.


Sådan er fodboldrejsen opbygget
En fodboldrejse er opbygget omkring en udvalgt fodboldkamp i en af de store ligaer eller internationale cups. Det er en pakkeløsning, som både inkluderer en billet til fodboldkampen, flybilletter og overnatning på et hotel i byen. Denne struktur betyder, at alt arbejdet bliver udført på forhånd af et rejsebureau, og derfor er fodboldrejsen garanti for en bekymringsløs rejseoplevelse, hvor du ikke skal fylde dit hoved med logistiske overvejelser, men kan bruge al din energi på at nyde ferien. Selvom fodboldrejsen som regel er centreret omkring en enkelt kamp, forløber rejsen ofte over to-tre overnatninger. Det giver dig tid til ikke blot at se fodbold, men også opleve nogle af de seværdigheder, klubbens hjemby byder på. De fleste topklubber holder til i spændende storbyer, hvor der altid er lidt for enhver smag at opleve.


Kan Liverpool gennemføre?
Fodboldrejsens centrum er selvfølgelig fodbold, og vi går en sæson i møde, som meget vel kan byde på dramatisk og seværdig fodbold. De seneste år har vi set tårnhøjt niveau i de europæiske topklubber, og der er mange opgør, der bliver spændende at følge.

Et af de store spørgsmål frem mod indeværende sæson er, om Liverpool kan fuldføre, hvad de var utroligt tæt på i forrige sæson, nemlig at vinde det engelske mesterskab for første gang siden 1990. Liverpool sluttede sidste sæson med 97 points, hvilket er det højeste antal point et hold i den engelske liga nogensinde har fået uden at vinde titlen. Liverpool er storspillende, hvilket de beviste ved at vinde Champions League i sidste sæson, og de ligner en seriøs udfordrer til den Premier League titel, som Manchester City snuppede for næsen af dem. Uanset hvad kan vi forvente os stor fodbold fra Liverpool og resten af de engelske mandskaber, som kan kæmpe med om topplaceringerne i verdens bedste liga.


Real Madrid tilbage på tronen?
Udover de nationale mesterskaber arrangeres der også fodboldrejser til nationale og internationale cups, deriblandt FA Cup og selvfølgelig turneringens turnering - Champions League. Champions League byder ofte på spektakulær fodbold, men sidste sæsons turnering var alligevel i særklasse. To vanvittige comebacks i semifinalerne gjorde turneringen til en af de mest seværdige i årevis, og turneringen bød på op til flere store overraskelser.

Noget af det mest bemærkelsesværdige ved sidste års Champions League var fraværet af de forsvarende mestre fra Real Madrid, som blev slået ud af Ajax allerede i ottendedelsfinalerne. Real Madrid har ellers siddet tungt på europæisk fodbold de seneste år, idet de har vundet Champions League fem gange siden 2014. I indeværende sæson skal vi altså finde svar på, om Real Madrid kan rejse sig igen, eller om deres tid som enevældige herskere i europæisk fodbold er slut.

Der er naturligvis mange flere spændende opgør i de store nationale ligaer og cups, og hvis dit hjerte banker for fodbold, er en fodboldrejse måske en mulighed, du skal overveje. Tag eventuelt et nærmere kig på de forestående opgør på www.latravel.dk/fodboldrejser/.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER