Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Fodbold – og efterskole

Giv dit barn et uforglemmeligt ophold på en fodboldefterskole.
Ethvert barn fortjener at opleve det sammenhold og fællesskab, der er på en efterskole. Har du selv et barn, og er han eller hun helt vild med fodbold og bevægelse, så kan du overveje at give ham eller hende muligheden for et ophold på en fodboldefterskole. Mange efterskoler specialiserer sig i sport og bevægelse, og fodboldefterskolerne er blandt de mest eftertragtede i Danmark. Se et eksempel på en fodboldskole her.


Brug et helt skoleår på at blive en endnu dygtigere fodboldspiller
På en fodboldefterskole kan man bruge et helt skoleår på at lære alt om spillet. Det er noget, som man ikke kan gøre, hvis man kun har tid til fodbolden i sin fritid ved siden af skolen og alle lektierne. Sådan er det ikke på en fodboldefterskole. Her skal du dog stadig gå til undervisning, men du vil komme til at bruge rigtig mange timer på at blive en bedre spiller. Det gode ved en fodboldefterskole er også, at du her får mulighed for at møde mange andre unge, som brænder for det samme som dig. Det gør hele opholdet straks meget sjovere, når man ved, at man kommer til at være sammen med andre, der går lige så meget op i fodbold som dig.


Test dit talent af mod andre i skoleturneringer
For at du kan blive rigtig dygtig til fodbold, så kan du på de fleste fodboldefterskoler forvente at træne minimum tre gange om uge. Derudover råder langt de fleste fodboldefterskoler over både indendørs og udendørs boldbaner, så du aldrig behøver gå glip af en træningssession.

Mange fodboldefterskoler ansætter også tidligere professionelle fodboldspillere for at give eleverne den kvalitetstræning, de fortjener. På idrætsefterskolen Lægården har de for eksempel ansat uddannede trænere med erfaring fra 1. division. Personlig udvikling af dine spillerevner er i fokus, når du går på en sportsefterskole, og derfor er det også oplagt, at du og dine kammerater tester jeres evner af i turneringer mod andre fodboldefterskoler. Det gør træningen også lidt sjovere, når man ved, at man inden længe kan komme til at banke en hel masse andre hold.


Udvikl dine sociale og faglige kompetencer på efterskolen
Et ophold på en efterskole er ikke kun en mulighed for at komme i dybden med sin passion, men det giver også plads til personlig udvikling, inden ungdomslivet går videre. For de fleste elever er opholdet på efterskolen den første gang, at de er væk fra deres forældre og venner i længere tid. Om end de stadig kan besøge hjembyen i weekenderne, så bliver man altså modnet af at skulle ansvar for sit eget ophold.

Det er dig selv, som skal sørge for at have dit træningsudstyr klart inden træning, og du skal også selv sørge for at få lavet dine lektier. Lærerne og trænerne på skolen vil naturligvis understøtte eleverne, men for at man får mest ud af sit ophold, kræver det, at man lægger en solid indsats.

Et efterskoleophold vil med garanti efterlade dig med mange gode minder og stærke venskaber, som vil modstå tidens test.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER