Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

De vildeste fodboldoplevelser nogensinde

Rejselysten...?
Fodbold er ikke kun noget, som skal opleves hjemme i stuen på tv-skærmen. Hvis du oprigtigt elsker fodbold, så skylder du dig skylder du dig sig at komme ud og opleve den verdenskendte sport på et stadion sammen med hundredvis af andre fodbold-elskere. Selvom din sofa sikkert er meget behagelig, så kan stemningen ikke sammenlignes med, når ligesindede samles for at hylde en fælles passion.


Hjemstedet for Sydamerikas største og mest populære klubber
Buenos Aires vil for mange være den ultimative oplevelse, når det kommer til at se fodbold. Som afsnittets overskrift rigtigt nok siger, så er Buenos Aires hjemstedet for Boca Juniors og River Plate. I Argentina handler fodbold ikke kun om sport. Nej, her handler det i højere grad om følelser end noget andet sted i verden. På trods af at sporten langt hen ad vejen handler om penge, så fremstår fodbold slet ikke så kommercielt i Argentina, som det gør i resten af verden. I Buenos Aires kan du få den ægte, rå og uforsødet fodboldoplevelse.


Byen med klubber i aldeles verdensklasse
Serbiens hovedstad Beograd er hjemstedet for to af Balkans største klubber. Røde Stjerne og Partizan Beograd er placeret minde end en kilometer fra hinanden. Selvom klubber ikke når den europæiske top til sokkeholderne, så kan man ikke benægte at selve fodboldoplevelsen er helt fantastisk. Derfor skal de to klubber opleves på et stadion. Når klubberne spiller mod hinanden, igangsættes det hele med et festfyrværkeri i så farvestrålende nuancer, så man skulle tro, at man var havnet i USA’s Texas på den 4. juli. Stemningen er mildest talt i verdensklasse, når resultatet skal afgøres i Beograd.


Hovedstaden med de mest dedikerede fans
Istanbul er hjemsted for tre af Tyrkiets største fodboldklubber, Fenerbahçe, Galatasaray og Beşiktaş. Udover at to af klubberne er de største og mest succesfulde, så er Istanbul kendt for sine yderst dedikerede fodboldfans. I 2007 satte de en ny verdensrekord, da de heppede og hujede så højt, at støjen blev målt til intet mindre end 132 decibel. Det tal siger dig måske ikke det store, men for at sætte det i perspektiv, så er ligger den menneskelige smertegrænse på 125 decibel. Man kan roligt sige, at stemningen var høj da Beşiktaş så sine rivaler i øjnene. Hvis du vil opleve den forrygende stemning, så tag glædeligt afsted til Istanbul. Dog kan det være en god idé at investere i et par gode ørepropper, inden du træder ind på et af deres stadion. Det siger vel sig selv.


Drømmen der overgår alle andre
Den ultimative drøm må dog være selv at kunne få lov til at spille fodbold på professionelt niveau. Livet som fodboldspiller er for mange en barndomsdrøm, som kun de færreste ender med at udleve. Som du med garanti ved, så lever mange fodboldspillere tilmed virkelig godt. Læs for eksempel vores artikel Top 10: Dyreste Real Madrid-spillere nogensinde.

Du vil nok blive forbløffet over, hvor mange penge de faktisk tjener, mens vi andre må skrabe sammen til en frysepizza i slutningen af måneden. Skulle du dog få lyst til at tage en forsmag på livet som professionel fodboldspiller, så kan du heldigvis låne penge på homebanker.dk. De har også en guide, som kan hjælpe dig til at låne penge, hvis du desværre skulle stå i RKI. Intet bør hindre dig i at få en fantastisk fodboldoplevelse.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER