Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Simon Henneberg

Mandagens engelske rygter

Kæmpe byttehandel kan være på trapperne, Mauro Icardi har afvist Arsenal, og så skulle Harry Maguire efterhånden være på plads i Manchester United.
Paris Saint-Germain pønser på en byttehandel, der vil sende Neymar til Real Madrid og Gareth Bale til den franske hovedstad. (Independent)

Manchester United, der tidligere har været sat i forbindelse med Gareth Bale, har ingen intentioner om at melde sig ind i ræset om Real Madrid-spilleren. (Manchester Evening News)

”De Røde Djævle” har nu endegyldigt forhandlet transferen af forsvarsspilleren Harry Maguire på plads. Den 26-årige englænder kommer til at koste storklubben 665 millioner kroner. (Bleacher Report)

Manchester City er også stadig interesserede i Harry Maguire, men de er nødsagde til at skippe Nicolas Otamendi og Eliaquim Mangala af sted for at lave plads i budgettet. (Mirror)

Inters Mauro Icardi har afvist at tage del i en byttehandel med Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang. (Sport Mediaset)

Arsenals 33-årige anfører Laurent Koscielny er nået til enighed med Rennes og skifter til den franske klub. (RMC Sport)

”The Gunners” har slået Tottenham i kapløbet om Real Madrids 22-årige midtbanespiller Dani Ceballos. Der er dog i første omgang tale om en låneaftale. (Mirror)

Liverpools engelske midtbanespiller James Milner siger, at han er usikker på, hvor længe han bliver i klubben. (Liverpool Echo)

”The Reds” overvejer desuden, om de skal tage kampen op med FC Barcelona om FC Augsburgs venstreback Philipp Max. Spilleren er vurderet til at koste 150 millioner kroner. (Express)

Everton-angriberen Ademola Lookman skal til lægetjek hos RB Leipzig indenfor de næste 48 timer. Herefter ventes det, at den 21-årige engelske U21-landsholdsspiller skifter til den tyske klub for 187 millioner kroner. (Daily Mail)

Crystal Palace har fået afvist et bud på 166 millioner kroner for Chelseas 19-årige forsvarsspiller Reece James. Spilleren var i sidste sæson udlånt til Wigan, der sikrede sig oprykning til The Championship. (Daily Star)

Arsenal, Chelsea, Manchester United og West Ham er alle ude efter Dynamo Kievs 20-årige ukrainske landsholdsspiller Mykola Shaparenko. (Caught Offside)

Real Madrid har afvist intet færre end seks bud på offensivspilleren Marco Asensio. Spanieren er tidligere blevet sat i forbindelse med Liverpool. (Football España)

Burnley lagde et bud på lidt over 90 millioner kroner for FC Barcelonas 20-årige wing Marc Cucurella, inden at han besluttede sig for at tage på et lejeophold i Getafe for den næste sæson. (Marca)

Manchester Uniteds engelske U21-landsholdsmålmand Dean Hendersons lejeophold i Sheffield United er kommet i fare. Dette fordi Sheffield United overvejer alternativer. (The Sun)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER