Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Fredagens engelske rygter

Newcastle United kan snart præsentere en ny manager, AS Roma og Inter forhandler i øjeblikket med Manchester United om Romelu Lukaku, mens West Ham kigger på et plan b-forstærkning til angrebet.
Newcastle United er tæt på at kunne ansætte Sheffield Wednesday-manageren Steve Bruce som klubbens nye manager. Newcastle United håber på, at den nye manager kan nå at slutte sig holdet på turen til Kina. (Telegraph)

Newcastle United forhandler i øjeblikket om en kompensation på 42 millioner kroner til Sheffield Wednesday. (Times)

Newcastle United har gjort det klart over for Manchester United, at de skal betale 415 millioner kroner, hvis de vil have fingrene i midtbanespilleren Sean Longstaff, mens Old Trafford-klubben kun værdisætter den 21-årige englænder til mellem 150 og 165 millioner kroner. (Telegraph)

Manchester City vil være interesserede i 36-årige Dani Alves, som er kontraktløs efter afskeden med Paris Saint-Germain, hvis Dani Alves’ 27-årige landsmand Danilo forlader klubben. (Mail)

Manchester United har taget hul på forhandlingerne med AS Roma om en transfer for Romelu Lukaku. (Goal.com)

Inters sportsdirektør Piero Ausilio er rejst til London for at mødes med Manchester United-ledelsen. Den italienske direktør vil personligt undersøge, om klubbens bud er nok til at købe Romelu Lukaku. (Guardian)

Manchester United har dog understreget, at Inter skal betale 625 millioner kroner for Romelu Lukaku. Dette priskrav har de ikke tænkt sig at sænke. (Sun)

West Ham vil rette deres opmærksomhed mod Sampdorias colombianske angriber Duvan Zapata, fordi de gik glip af Celta Vigo-angriberen Maxi Gomez, som efter al sandsynlighed skal til Valencia. (Sun)

Arsenal er interesserede i at hente Real Madrids midtbanespiller Dani Ceballos til klubben på en lejeaftale. Den 22-årige spanier har også forhandlet med Tottenham. (Sky Sports)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp har tænkt sig at sætte en stopper for Steven Gerrards forsøg på at hente Ryan Kent tilbage til Rangers denne sommer. Den 22-årige kantspiller tilbragte sidste sæson som lejesvend i den skotske klub. (Express)

Bournemouths engelske angriber Callum Wilson – som står på ønskelisten i West Ham – er tæt på at underskrive en ny fireårig kontrakt med Bournemouth. (Talksport)

Bournemouth vil hellere lade den skotske kantspiller Ryan Fraser – som rygtes til Arsenal – forlade klubben på en fri transfer, når næste sæson er slut, hvis alternativet er at sælge ham i dette transfervindue. (Express)

Hoffenheims brasilianske angriber Joelinton står på ønskelisten i Newcastle. Den 22-årige brasilianer er dog også et varmt navn hos Wolverhampton. (Newcastle Chronicle)

Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha, som rygtes til Arsenal, var ikke med på billederne af klubbens nye udebanetrøjer. (Express)

Preston North End har accepteret et bud på 67 millioner kroner for den 24-årige angriber Callum Robinson. Buddet kommer fra Premier League-oprykkerne Sheffield United. (Lancashire Evening Telegraph)

Fulham har planer om at bringe den franske angriber Aboubakar Kamara tilbage i truppen og dermed ophæve den karantæne, som klubben idømte ham i januar, da han var blevet arresteret på klubbens træningsanlæg. (Telegraph)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER