Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Tottenham nærmer sig at kunne købe Tanguy Ndombele for en rekordsum, Manchester United er parate til at indløse firkøbsklausulen på Wissam Ben Yedder, mens Rafael Benitez' afsked med Newcastle har skabt røre i klubben.

Tottenham nærmer sig en aftale med Olympique Lyon-midtbanespilleren Tanguy Ndombele, som skal koste 500 millioner kroner, hvilket er et rekordstort beløb for klubben. Ndombele spillede 34 kampe i den forgangne sæson, hvor Lyon – via tredjepladsen i Ligue 1 – kvalificerede sig til Champions League. (Sun)

Tottenham nærmer sig også Leeds Uniteds 18-årige kantspiller Jack Clark. Den engelske teenager, som spillede 22 Championship-kampe i den forgangne sæson, kommer til at koste ”Spurs” omkring 70 millioner kroner. (Sky Sports)

Tottenham kæmper i øjeblikket med Arsenal om at få fingrene i den franske U19-landsholdsforsvarer William Saliba. Saint-Etienne har i første omgang afvist Arsenals bud på 225 millioner kroner. (Mirror)

Den tidligere Chelsea og Manchester United-manager Jose Mourinho har tilsyneladende distanceret sig selv fra det ledige manager-job hos Newcastle. (Mail)

Den spanske angriber Ayoze Perez er en af de Newcastle-spillere, som i øjeblikket overvejer deres fremtid i klubben, fordi Rafael Benitez har forladt klubben. (Sun)

Manchester City har holdt møder med Juventus’ sportsdirektør Fabio Paratici om muligheden for at købe højrebacken Joao Cancelo for 366 millioner kroner. (Star)

Manchester United vil have Sevillas franske angriber Wissam Ben Yedder. ”The Red Devils” er derfor parate til at indløse den 28-årige franskmands frikøbsklausul på 298 millioner kroner. (ABC de Sevilla)

Manchester United er også interesserede i den 15-årige franske angriber Mathis Rayan Cherki, som spiller i Lyon. Real Madrid, Juventus, FC Barcelona og Bayern München er dog også interesserede i den franske teenager. (Telegraph)

Liverpools belgiske målmand Simon Mignolet står på ønskelisten i Crystal Palace. ”The Eagles” er parate til at betale 67 millioner kroner for Mignolet, som har to år tilbage af sin kontrakt med Liverpool. (Evening Standard)

Liverpool er dog ikke interesserede i at sælge Mignolet. De vil derfor kun overveje at lade målmanden forlade klubben, hvis de modtager et acceptabelt tilbud. (ESPN)

Liverpool-angriberen Divock Origi, som scorede i Champions League-finalen mod Tottenham, står på ønskelisten i Real Betis, som er parate til at betale 85 millioner kroner for den 24-årige belgiske landsholdsspiller. (Bein Sports)

West Ham-angriberen Javier Hernandez er interesseret i at forlade klubben og skifte til Spanien. West Ham er til gengæld interesserede i Celta Vigo-angriberen Maxi Gomez. (Evening Standard)

Leicester har vundet kapløbet om at købe Luton-forsvareren James Justin for 67 millioner kroner. Premier League-oprykkerne Aston Villa og det skotske mestre Celtic var også interesserede i den 21-årige englænder. (Mirror)

Lincoln City-manageren Danny Cowley og den tidligere West Bromwich-manager Darren Moore er favoritter til at overtage managerposten i Derby County, hvis Frank Lampard forlader klubben til fordel for Chelsea. (Derby Telegraph)

Reading-angriberen Mo Barrow står på ønskelisten i fire Ligue 1-klubber – heriblandt Montpellier og Rennes. Den 26-årige tidligere Swansea City-spiller, som også står på ønskelisten i flere tyrkiske klubber, er interesseret i at forlade Reading efter to år i klubben. (Get Reading)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik