Fodbold nyheder

Medie: Stor byttehandel på vej i Spanien

Af Mikkel Overgaard

En stor byttehandel mellem Barcelona og Valencia er under opsejling ifølge den spanske avis El Mundo Deportivo.

FC Barcelonas hollandske målmand, Jasper Cillessen, har længe været relativ utilfreds med den begrænsede antal spilminutter i skyggen af den tyske keeper Marc-Andre Ter Stegen. Den unge hollandske målmand ser nu ud til at have fundet sin næste destination.

Ifølge den spanske avis El Mundo Deportivo ønsker Barcelona nemlig at skifte Jasper Cillessen ud med Valencias mere erfarne målmand Neto. Begge målmænd skulle have en lignende værdi, hvilket også gør, at avisen offentliggører denne byttehandel, som værende yderst tæt på en realitet.

Neto, Noverto Murara Neto, har spillet de seneste to sæsoner i Valencia, som en fast og vigtig sidste skanse. Den brasilianske keeper har især i den forgangne sæson været en vigtig brik på det spanske storhold, hvor han har hjulpet danske Daniel Wass med at slutte i toppen af den spanske La Liga.

Et skifte af disse to spillere er ret usædvanligt, da den spanske avis ikke melder noget om en transfersum, men blot en direkte udskiftning. Det er også to vidt forskellige motiver, der er bag de to skifte. Den brasilianske målmand, Neto, kan se frem til væsentlig mindre spilletid i skyggen af Ter Stegen samt en formodet højere løn. Omvendt kan Jasper Cillesen se frem til fast spilletid i Valencia, dog med en mindre lån som følge.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik