Fodbold nyheder

Messi: Det var svært for os at samle os selv op

Af Ryan Svale

Champions League-exittet mod Liverpool tog hårdt op spillerne i Barcelona, erkender Lionel Messi.

Efter en 3-0 sejr i det første opgør kunne det nærmest ikke gå galt, da FC Barcelona skulle spille returopgør i Champions League semifinalen mod Liverpool på Anfield, men klubben faldt sammen og led et smertefuldt 4-0 nederlag, og måtte derfor se sig slået ud af Champions League.


Det voldsomme 0-4-nederlag og exittet har sat sine tydeligt spor i Barcelona, hvor spillerne er endnu ikke helt ovenpå efter chokket. Det fortæller anfører Lionel Messi til klubbens egen hjemmeside.

- Det var et kæmpe slag, det der skete i Liverpool. Det var svært for os at samle os selv op, og det kunne man se i den efterfølgende kamp. Vi skal sørge for at få moralen op igen, siger Messi ifølge klubbens hjemmeside.

FC Barcelona møder i aften Valencia i Copa del Rey-finalen. Her har FC Barcelona for femte gang i træk mulighed for at vinde pokalturerigen og for andet år i træk at vinde den spanske double, og det er en god mulighed for at rejse sig, mener den argentinske superstjerne:

- Vi er meget bevidste om, at det er en finale, og at det er et trofæ nummer to, vi kan vinde. Vi skal slutte sæsonen godt og fejre endnu et trofæ, siger Lionel Messi.

Copa del Rey-finalen sparkes i gang kl 21.00 og kan følges på 6'eren.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik