Fodbold nyheder

Sarri: Fyr mig, hvis du ikke er tilfreds

Af Silas Stage

Maurizio Sarri er ved at være træt af usikkerheden om hans fremtid i Chelsea.

Den 60-årige italiener Maurizio Sarris fremtid i Chelsea lader til at hænge på Europa League-finalen mod Arsenal, men det synes Chelsea italienske træner er både synd og misvisende for hans arbejde hele sæson igennem.

- Hvis situationen er sådan, så vil jeg forlade klubben med det samme, fordi man kan ikke bedømme 10 måneders arbejde på 90 minutter, sagde Sarri ifølge BBC.

Maurizio Sarri har ellers haft en pointmæssig udmærket sæson, og formåede også at sikre Premier Leagues tredjeplads og dermed den livsvigtige kvalifikation til Champions League, men alligevel har han modtaget kritik i flere omgange af klubbens egne fans for spillestilen. Maurizio Sarri synes selv, at der ellers er flere ligheder mellem hans spillestil og suveræne Manchester Citys.

- Den måde de spiller på, er ikke min spillestil, men den ligner den, så jeg kan spille min fodbold i England.

Endnu et tvivlsspørgsmål meldte sig også da Massimiliamo Allegri meldte ud, at han ikke ville fortsætte i Juventus, da Maurizio Sarri med det samme blev rygtet tilbage til det italienske, men den 60-årige Chelsea-manager er selv afvisende overfor rygterne.

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt. Jeg er ikke i kontakt med andre klubber. Jeg skal tale med klubben efter finalen. Jeg ønsker at vide, om de er glade for mig.

Maurizio Sarri står på trænerbænken for sidste gang i sæsonen – og måske for sidste gang for Chelsea - den 29. maj, når Baku Olympic Stadium lægger græs til Europa League-finalen mellem rivalerne Chelsea og Arsenal.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik