Fodbold nyheder

Cole: United køber nok en ny angriber

Af Tobias Tange

Paul Pogba blev topscorer for Manchester United sidste sæson. Det kan være et tegn på to ting. Enten har franskmanden haft en fantastisk sæson, hvor han har været utroligt målfarlig. Eller også mangler de virkeligt angribere, der kan score mål.

I virkeligheden er det måske lidt en blanding af de to, men i hvert fald virker det til, at klubben skal ud at lede efter en ny angriber. I hvert fald hvis man tror på en af klubbens tidligere store angribere, Andy Cole.

- Manchester United har altid været en klub, der bruger penge på angribere. Det kan jeg ikke se ændre sig. For det har de allerede gjort tidligere, siger Andy Cole ifølge Talksport og fortsætter.

- Køber de en mere? Det gør de nok. Det gør de, fordi de vil vinde mesterskabet, og så bliver man nødt til at score så mange mål som muligt, og derfor vil det være oplagt for dem at købe en angriber mere til at score mål.

Den engelske legende var i hvert fald en mand, der vidste hvor målet stod. Hele 121 gange nettede han for The Red Devils.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik